Megittam egy energiaitalt. Lehet baj?
Figyelt kérdés
Nagyon megkívántam.2012. dec. 18. 18:25
1/16 anonim válasza:
Én is ittam néha-néha, nem lett bajunk. Azért rendszert ne csinálj belőle szerintem.
2/16 anonim válasza:
Szerintem nagy bajt nem fog okozni,de inkább kerüld,mert a koffein tartalma nem tesz jót a babának.Én is sokat energiaitaloztam a terhességem előtt,mert nagyon szeretem,de amióta terhes vagyok,max csak egyet nyelek belőle amikor a párom iszik,de az is ritkán fordul elő.Nem mernék meginni egy egész dobozzal terhesen!!
20 hkm
3/16 A kérdező kommentje:
Én szinte függő vagyok. De ma nem bírtam magammal:( Többet nem iszok terhesség/szoptatás alatt. Iszonyú bűntudatom van, egész nap bőgök.
2012. dec. 18. 18:30
4/16 anonim válasza:
Én is pont tegnap kívántam meg és ittam egyet. Ne legyen bűntudatod... egy - egy belefér a terhesség alatt :) Terhesség előtt én kb mindennap ittam, és akkor is amikor még nem tudtam, hogy babát várok... nem lesz semmi baj :)
5/16 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül:) Köszi:)
2012. dec. 18. 18:35
6/16 anonim válasza:
Az egész napos bőgéssel sokkal többet ártasz,mint az egyetlen energiaitallal. Persze ne legyen rendszeres,de egytől még nem lesz baja a babónak sem!
7/16 anonim válasza:
én is függő vagyok! terhesség alatt én is nehezen bírtam aztán egy boltban találtam koffein menteset.jó azt se állandóan de azt ittam. ugyan olyan az íze mert én azt szeretem benne.
8/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó mi a márkája?
2012. dec. 18. 18:42
9/16 anonim válasza:
adrenalin kid. elvileg gyerekeknek való de azért nekik nem adnám csak ha már jó nagyok.
10/16 A kérdező kommentje:
És taurin sincs bent?
2012. dec. 18. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!