Anyukák, szégyenlős baba UH-n, lehet fiú?
Volt köztetek olyan, akinek sokáig nem tudták megmondani, vagy akár végig nem, hogy mi a baba neme, mert annyira takarta magát, vagy összetette a lábait, és mégis fiú lett?
Második babánkat várjuk, a lányunk szépen mutatta magát, csak a doki azért nem mondta biztosra, mert nem akart tévedni...
Most pedig egyszerűen lehetetlen megnézni, annyira összeteszi a lábait, már lassan 30 hetes vagyok, és még mindig nem tudjuk, nagyon kíváncsiak vagyunk :)
Mikor kérdezik, hogy mi a neme, és mondjuk hogy nem tudjuk, mivel összetette a lábait, mindenki azzal jön, hogy biztos lány, pedig fiúnak próbáltuk összehozni (ki tudja, mennyire sikerült).
Amúgy mindegy lenne a neme, mert van fiú és lánynevünk is, a sok lányruha miatt a lánynak is nagyon örülnénk, nem vagyunk annyira fiú pártiak, csak kíváncsiak.
Volt olyan, hogy lányosan összetett lábú, szégyenlős, UH-k alatt nem kiderülős baba fiú lett?
Nekem az első baba meglepi volt, végig nem mutatta magát- fiú lett, szülésnél derült ki
második baba már korán mutatta, a 4D meg is erősítette, fiú lett
Most, egyszer látta a doki, mintha fiú lenne alapon- napokon belül kiderül, de én még egy kicsit reménykedem a lányban :D
Nekem a lányaim voltak szégyenlősek. Mindkettőt a 30. héten tudták csak megmondani:)
Most a fiam már a 14. héten mutogatta magát:D
De kérdező ha kislány ugye akkor is fogsz neki örülni?
Épp úgy fogok örülni, persze, sőt, a nagymama most is lánynak szeretné...
Csak kíváncsiak vagyunk, ennyi az egész.
Már létezik teszt erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!