Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, szégyenlős baba...

Anyukák, szégyenlős baba UH-n, lehet fiú?

Figyelt kérdés

Volt köztetek olyan, akinek sokáig nem tudták megmondani, vagy akár végig nem, hogy mi a baba neme, mert annyira takarta magát, vagy összetette a lábait, és mégis fiú lett?

Második babánkat várjuk, a lányunk szépen mutatta magát, csak a doki azért nem mondta biztosra, mert nem akart tévedni...

Most pedig egyszerűen lehetetlen megnézni, annyira összeteszi a lábait, már lassan 30 hetes vagyok, és még mindig nem tudjuk, nagyon kíváncsiak vagyunk :)

Mikor kérdezik, hogy mi a neme, és mondjuk hogy nem tudjuk, mivel összetette a lábait, mindenki azzal jön, hogy biztos lány, pedig fiúnak próbáltuk összehozni (ki tudja, mennyire sikerült).

Amúgy mindegy lenne a neme, mert van fiú és lánynevünk is, a sok lányruha miatt a lánynak is nagyon örülnénk, nem vagyunk annyira fiú pártiak, csak kíváncsiak.

Volt olyan, hogy lányosan összetett lábú, szégyenlős, UH-k alatt nem kiderülős baba fiú lett?

2012. dec. 18. 17:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem az első baba meglepi volt, végig nem mutatta magát- fiú lett, szülésnél derült ki

második baba már korán mutatta, a 4D meg is erősítette, fiú lett

Most, egyszer látta a doki, mintha fiú lenne alapon- napokon belül kiderül, de én még egy kicsit reménykedem a lányban :D

2012. dec. 18. 17:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Nálunk így volt. Csak a 32. héten mutatta meg, hogy kisfiú :-)
2012. dec. 18. 17:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Az én fiam egyáltalán nem volt szégyenlős, már a 12. héten tutira megmutatta magát :)
2012. dec. 18. 17:49
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem a lányaim voltak szégyenlősek. Mindkettőt a 30. héten tudták csak megmondani:)

Most a fiam már a 14. héten mutogatta magát:D

De kérdező ha kislány ugye akkor is fogsz neki örülni?

2012. dec. 18. 17:52
 5/11 A kérdező kommentje:

Épp úgy fogok örülni, persze, sőt, a nagymama most is lánynak szeretné...

Csak kíváncsiak vagyunk, ennyi az egész.

2012. dec. 18. 18:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is pont így vagyok csak 24hetes vagyok és első baba. :)
2012. dec. 18. 19:45
 7/11 anonim ***** válasza:
szerintem tuti h kisfiú lesz!! a fiúk nem szeretik annyira mutogatni magukat :)
2012. dec. 18. 21:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia. 3 fiam van. A 13 és a 4éves fiamnál a 20-dik héten már tutira megmondták, hogy fiúk, a legkisebb fiamnál (7 hó-s) pedig elmentem 16hetesen 4D-re, és úgy beterpesztett a kis drágám, hogy ott is 100%-ra mondta a doki, hogy kukacos:)
2012. dec. 18. 21:49
 9/11 anonim ***** válasza:
szia! nekünk is szégyenlős volt eddig, most a 32. héten mutatta meg a kis kukiját a fiunk, eddig titkolózott. sőt az előző uh-n a doki azt mondta,h nem nagyon látni, de 60 % , hogy lány, most meg megmutatta, hogy mégsem :) szóval szerintem lehet simán nektek is fiatok.
2012. dec. 19. 11:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Már létezik teszt erre.

[link]

2012. dec. 19. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!