Mikor tippeltek, akkor mi alapján?
Figyelt kérdés
a hétnél, nemnél, plusz kilónál a saját pocakméretetekből, és formából indultok ki? vagy hogy?
én nagyon szeretem ezeket a tippelős "játékokat", de eddig még soha nem találtam ki, hogy hányadik hétben jár, és kit hordoz a szíve alatt. a plusz kilóknál meg... :)
2012. dec. 18. 15:14
1/5 anonim válasza:
pocak alapja és mérete alapján illetve a kérdés feletevése alpján probáéljuk belöni de ez oylan mint a lotto vagy sikerül avgy nem
2/5 anonim válasza:
Én a saját méreteimhez viszonyítok mindig.:D
20hkm.
3/5 anonim válasza:
Én megnézem képet,és tippelek magamtol.Én se találtam el,egyet se.
4/5 anonim válasza:
én eddig csak egyszer találtam el, mindig magamhoz viszonyítom aztán sosem jön be :D a nem még esetleg de a hetek... :D
5/5 anonim válasza:
Én magamhoz viszonyítva tippelek hetet. Már többször is bejött.
Nemet csak úgy találomra.
Plusz kg-ot nem szoktam, mert nem tudom milyen testalkatú volt terhesség előtt, hány kg-ról indult. Én pl. +25 kg-ot szedtem fel, de mindenki +2-3-at tippelt (ismerősök!!). Szóval erre nem lehet tippelni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!