Hogy lehet egyeztetni a vizsgálatokat a munkával?
Figyelt kérdés
11 hetes kismama vagyok. Dolgozom és amíg lehet nem is hagynám abba, viszont ez elég nehéz. Semmilyen kötelező vizsgálatra nem tudok elmenni, mert reggel 4kor már úton vagyok és este 6ra érek haza. Hétfőtől péntekig dolgozom, hétvégén meg nincs sztk. Nem tudom, hogy mi legyen, mert a vizsgálatok feltétlen szükségesek lennének, viszont nincs hetente 2 szabadnapom. Minden héten 3 vizsgálatot ír fel a nőgyógyász, de így nem tudok rajtuk megjelenni. Ha tudok is szabadnapot kivenni akkor az egy hónapban egyszer van, de hetente kellene vizsgálatra járnom. Teljesen el vagyok csüggedve. Valaki járt már így? Ha igen, hogy oldottátok meg?2012. dec. 18. 09:11
11/11 A kérdező kommentje:
Most lesz kép nap pihi a karácsony miatt. :)
2012. dec. 22. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!