Nálatok hogyan kezdődött a vizesedés, és hanyadik hétben?
Én tegnap vettem észre,hogy kezdenek dagadni az újjaim,annyira,hogy a gyűrűimet le sem tudtam húzni egy darabig.Ez kb dél felé volt,de estére már jobb volt,le tudtam húzni a gyűrűimet.Nálatok is így kezdődött??Vagy ez még nem vizesedés lenne nálam?Meg eddig havonta 1-1,5 kilót szedtem fel,most pedig 5 hét alatt 3 és felet szedtem fel,ma voltam a védőnőnél.Ebben lehet már víz?
Holnap leszek pont 20 hetes.Köszönöm a válaszokat előre is.
De akkor mitől dagad??
A bokám,lábam még nem dagad.Meg akkor miért híztam ilyen sokat??Semmivel sem ettem többet mint szoktam,és most dupla annyit szedtem fel mint ezelőtt!!
A vérnyomásom nem magas,sőt..ma is 109/60 körülit mért a védőnő. 5 héttel ezelőtt is csak 105/57 volt(akkor voltam nála utoljára).Szóval a vérnyomásom inkább alacsony mint magas.
Hát akkor nem tudom,hogy mi lehet ez,ha nem vizesedés.Kérdezte a védőnő,hogy nem- dagadok,mondtam neki,hogy az újjaimon vettem észre,de nem mondott rá semmit sem,csak a kartonomra írta rá és ennyi.
Én szivesebben viselném el a vizesedést,mint a rendes hízást,mert az szülés után rögtön lemenne rólam,de a rendes hízás..hát azt nem hiszem,hogy lefog menni szülés után.
Én amúgy is túlsúllyal kezdtem a terhességet, 78,5 kiló voltam,ma pedig a védőnő kereken 86 kilót mért.Szóval nem nagyon örülök annak,hogy most jön még csak a java,amikor már így is 7 és fél kilót híztam :((
Értem.
Hát én egy nap olyan 3x eszem,de nem hányásig,csak amennyi jól esik.Van olyan,hogy eszem reggel és csak délután 5-6 felé vagyok újra éhes.Most kb egy hétig semmi étel nem esett jól,bármit ettem,1 óra múlva jött volna ki minden..kb 2-3 napja tudok megint enni úgy,hogy jól is esik.Hát igen a nass..nagyon sok édességet eszem,nincs olyan nap,hogy egy szelet csoki le ne csúszna..és a egy nap is kimarad csoki nélkül,már elvonási tüneteim vannak.Rendesen kutatok a lakásban valami édes után,mert a közérzetem is rosszabb,ha nincs csoki.A terhességem elején még süti is társult a csoki mellé,de azt már nem eszem,csak csokit :( Tudom,hogy nem lenne szabad,de hát...és ráadásul most jön a karácsony,ilyenkor meg sütizni szoktak az emberek.Hát majd valahogy megállom,hogy ne egyek csak max 1 szelet sütit.Puffasztott rizst is szoktam enni,de néha mellette lecsúszik 1-2 kifli is,persze nem minden nap.Hát akkor próbálok fogyózni.Nincs mese,mert nem akarok 100 kilóval menni szülni.És akkor ez ami eddig feljött,ez szülés után nem is fog lemenni magától,csak fogyókúrával???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!