Lombikprogramon vettem reszt Budapesten, a beultetes aug 17-en volt, lehetnek-e mar terhessegi tuneteim?
Második válaszoló vagyok akinek "Hál isten"semmit nem tudtam a lombikról csak drukkoltam.
NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON GRATULÁLOK!Meglep,hogy egy idegen nő boldogsága milyen boldoggá tud tenni engem is:)
Nagyon sok boldogságot nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet már tudni hányan lesztek?
Még egyszer szívemből gratulálok nektek pihiz sokat!!!!!!
08-24 10:48-as válaszoló vagyok.
Tudom pontosan micsoda leírhatatlan nagy boldogságot érzel most, végre ennyi küszködés után elértétek azt a csodát amire olyan régen vágyakoztatok. Hatalmas nagy gratula nektek!!!!!! Azért vigyázz magatokra továbbra is, csak pozitívan gondolkozni, sokat inni és pihenni!!! Puszi nektek!
Nálunk már apa is érzi a babák rugdosását a pocakomban, jövő héten megyünk 18. heti uh-ra. Tervezzük a babaszobát, és gyűjtjük az infókat, mit hol érdemes beszerezni... Kívánok hasonló örömöket mindannyiotoknak!
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!