Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lombikprogramon vettem reszt...

Lombikprogramon vettem reszt Budapesten, a beultetes aug 17-en volt, lehetnek-e mar terhessegi tuneteim?

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 18:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok akinek "Hál isten"semmit nem tudtam a lombikról csak drukkoltam.

NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON GRATULÁLOK!Meglep,hogy egy idegen nő boldogsága milyen boldoggá tud tenni engem is:)

Nagyon sok boldogságot nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lehet már tudni hányan lesztek?

Még egyszer szívemből gratulálok nektek pihiz sokat!!!!!!

2009. szept. 1. 08:05
 12/14 anonim ***** válasza:

08-24 10:48-as válaszoló vagyok.

Tudom pontosan micsoda leírhatatlan nagy boldogságot érzel most, végre ennyi küszködés után elértétek azt a csodát amire olyan régen vágyakoztatok. Hatalmas nagy gratula nektek!!!!!! Azért vigyázz magatokra továbbra is, csak pozitívan gondolkozni, sokat inni és pihenni!!! Puszi nektek!

Nálunk már apa is érzi a babák rugdosását a pocakomban, jövő héten megyünk 18. heti uh-ra. Tervezzük a babaszobát, és gyűjtjük az infókat, mit hol érdemes beszerezni... Kívánok hasonló örömöket mindannyiotoknak!

M

2009. szept. 1. 09:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia, nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!
2009. szept. 1. 19:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok én is nagyon neked,vigyi magadra!Pusz:egy 7 heteske(lombikos)
2009. szept. 9. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!