Lombikprogramon vettem reszt Budapesten, a beultetes aug 17-en volt, lehetnek-e mar terhessegi tuneteim?
Nekem fogalmam sincs, hogy ebben az esetben mi hogy működik!Én csak azért írok hogy NAGYON NAGYON SZURKOLOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
32+1 hetes kismami!
Szia, megértem, hogy türelmetlen vagy, de még pár napot várnod kell. Én is nagyon-nagyon szorítok neked!!!
Megkérdezhetem, hogy több petesejtet is beültettek?
Koszi,hogy drukkoltok,nagyon nehez kivarni ezt a par napot,ugyanakkor jo erzes tudni,hogy ennyi ember gondol rank.
Kerdesedre valaszolva 2 nagyon szep petesejtet ultettek be,akiket mikroszkop alatt is es a beultetes utan ultrahangon is lathattunk.
Jaj, de jó! Köszönöm, hogy válaszoltál!
Én is nagyon türelmetlen vagyok, tegnap előtt jött meg és már alig várom, hogy újra peteérésem legyen.. Ilyenkor tényleg lassan megy az idő.
De te már előrébb vagy, úgyhogy nagyon drukkolok!
Szia!
Ennyi nap után nem lehetnek még terhességi tüneteid. Legfeljebb a stimuláció utóhatásait vélheted annak: haspuffadás, izomlázszerű érzés a has alján. Majd az ET után a második hétben kezdhetsz érezni apró tüneteket. Kis szédülés, hasszurka. Igyál sokat, pihenj amennyit csak tudsz, de azért mozogj is, kell a vérbőség a medencetájra. Sok fehérjét egyél, és ami a legfontosabb (és legnehezebb): pozitívan gondolkodj erről az egészről.
Hányadik beültetés?
Nekünk májusban ültettek vissza két babót. Ők most itt rugdosnak a pocakomban!!! Drukkolok!
Koszi a sok biztato szot remelem minden rendben lesz,mert tegnap kellett volna megjojjon a mensesem,de elmaradt es gondolom vegleg.Kulonben ez az elso beultetesem volt meg egy inszeminaciom.
Meg irok ha valami uj van .
Sziasztok ,
igeretemhez hiven azert irok,hogy kozoljem az isteni hirt,ma csinaltam tesztet es ket csik van rajta.Nem tudom szavakba leirni mit jelent ennyi probalkozas es tortura utan meglatni a pozitiv tesztet.
Koszonom,hogy velem voltatok es biztattatok,
Kerlek meg irjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!