Budapesten hova érdemes 4D uh-ra menni és mikor?
Olyan helyre szeretnék menni, ahol nem 10-20 perc az egész,ahol alaposan végignézik,kapunk képet, dvd-t.
Akkor szeretnék menni, amikor még egy képen elég sok látszik a babából, pl nem csak a feje, de azért amikor már nem csontos, hanem van rajta husi is.
Ja és ahol jó minőségű képet kapunk/látunk róla és ahova esetleg hétvégén is lehet menni.
20 hkm
Szia!
Mi itt voltunk a 16. héten: [link]
Nagyon kedves volt a szonográfus nőci, kaptunk képet, dvd-t, és mindent elmagyarázott hogy mi micsoda. Szerintem a 24-26. hét körül már érdemes lenne elmennetek, akkor még jól látszik a képen egészben a baba, és már elég húsos is. :)
Azért azt tudni kell, hogy nem jó a babának, ha túl hosszú ideig UH-ák, mert melegíti a magzatvizet. Bőven elég az a 20 perc!
Én most voltam a Brendonban és nagyon szép képet, Dvd-t kaptunk.
Szia mi a 4d genesisben voltunk nagy élmény volt nem 10-10 perc volt hanem 1 óra...voltunk 16 -20- 29 hetesen mind nagy élmény volt és gyönyörű képek videók a 29 hetesen már olyan volt a kis arca mint mikor megszületett.
Roppant barátságosak szakértőek értik a dolgukat.
Sőt ingyen csoki és ücsi van..:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!