Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24hetes cukorterheles hogy...

24hetes cukorterheles hogy mukodik?

Figyelt kérdés
mit kell inni elotte vagy h van ez senkise mond semmit csak h azt fogjak csinalni:/ segitsetek ha tudtok..koszi:)

2012. dec. 15. 20:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
azért kérdezz rá, nálunk reggelizni kell, valahol cukros löttyöt inni
2012. dec. 15. 20:04
 2/11 anonim ***** válasza:

A cukorterhelés nálunk úgy zajlik:

Hogy bemész éhgyomorral, vért vesznek tőled. Ezután meg kell innod 2 dl tömény cukros löttyöt ( nálunk mondjuk teába keverték így iható volt), majd ezután 1 órával újra vért vesznek. és újabb 1 órával újra.

Tehát nálunk 3-szor böknek.

De nagyon sok helyen csak 2-szer ( először éhgyomorra, majd a cukros lötty után 2 órával)

2012. dec. 15. 20:08
 3/11 anonim ***** válasza:

nálunk így megy:

éh gyomorral az 1. vérvétel, abból néznek egy cukrot is (ha alapból magas, akkor nem itatnak veled cukros lötyit... azt nem tudom utána mi a teendő) utána a gyógyszertárban kiváltott cukrot 3 deci vízben feloldják (nekem tanácsolták, hogy vigyek citrom levet, így végül is limonádét ittam). aztán 2 óra múlva újabb vérvétel. az eredmények másnapra megvoltak.

ja meg volt vizelet vizsgálat is, nem baj, ha készülsz ezzel is.

rémisztgetnek, hogy nagyon borzalmas, rosszul is lehetsz tőle, stb.. de ki lehet bírni :)

2012. dec. 15. 20:13
 4/11 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat.:) akkor ok mondjak mit kell venni?
2012. dec. 15. 20:18
 5/11 anonim ***** válasza:

Nálunk így ment: Előtte való napon délutántól már semmi édeset és gyümölcsöt nem ehettem és este 6 után már egyáltalán semmit. Reggel 7re mentem éhgyomorra vérvételre. Először levették a vért aztán megittam 3dl cukros löttyös amit ők adtak nem kellett kiváltanom gyógyszertárból de tehettem bele citromot így olyan volt mint a limonádé. Ja előtte mértek egy vércukorszintet is. Ha ez megvolt akkor 2 óra múlva kellett visszamennem egy sima vérvételre. De közben sem ehettem csak mikor már a második vérvétel is megvolt.

30hkm

2012. dec. 15. 20:56
 6/11 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek a valaszt:)
2012. dec. 15. 21:04
 7/11 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vagyok.

ha nem kaptál receptet a terhesgondozáson a cukorra, akkor valószínűleg a rendelőben kapod majd (szerintem)

mikor esedékes a mérés?

2012. dec. 15. 21:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem a nőgyógyász (aki adta a beutalót a terhelésesre) mondta, hogy vigyek magammal 2 dl tejet és egy zsömlét.

Az elsőt éhgyomorra vették le, aztán meg kellett ennem a "reggelimet" és 2 óra múlva vették a következőt. Ha nem mondják, hogy hogy lesz, akkor kérdezz rá mindenképpen!

2012. dec. 16. 09:54
 9/11 A kérdező kommentje:
meg odebb van a vizsgalat.csak tudom h itt semmit nem mondanak.vedono azt mondta nem kell papir ott leorditottak h kell:/
2012. dec. 16. 12:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Én bementem reggel 8ra,éhgyomorra vettek vért,aztán meg kellett innom 2 dl tömény cukros vizet,majd 2 órával a lé megivása után újra vettek vért.A cukros vz ugyan kellemetlen,de meg lehet inni,nekem semmi bajom nem volt tőle,se hányinger,se semmi.
2012. dec. 17. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!