Veszprémben a cukorterhelés hogy zajlik?
Figyelt kérdés
Veszprémiek válaszát várom vagyis azokét is akik itt csináltatták.2012. szept. 24. 21:41
1/2 anonim válasza:
Szia! Hát én 2009-ben volta utoljára, nem tudom, azóta változott-e valami. Reggel beutalóval, éhgyomorral kellett menni, előzőleg időpontot egyeztetni. Több kismama is volt. Vettek vért, utána bekeverték nekünk az előzőleg doki által felírt, majd kiváltott cukrot, ezt meg kellet inni. Brutál:)Utána azt hiszem óránként vérvételre visszamenni, talán 2szer( vagy 3szor?) Újságot, könyvet vigyél magaddal, az sztkból ne menj ki, mert a végén már szédelegni fogsz az éhségtől, meg a hányingertől. 2001ben és 2004ben is ugyanígy történt minden, szerintem 2009 óta se változhatott sokminden:)
2/2 anonim válasza:
Megint én. Azt hiszem, vizet lehetett közben kortyolgatni, de ezt úgyis megmondják az sztk-ban. Azért vigyél magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!