Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A dokim szerint mindig cukros...

A dokim szerint mindig cukros oldattal történik a terheléses vizsgálat, a zsömle+tej-et már betiltották. Mindenhol így megy?

Figyelt kérdés
És kell a cukorterhelést megelőzően egy plusz vérvétel, hogy bírja e majd a szervezetem?

2012. szept. 23. 16:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
igen dunaujvárosba cukros lötyi 2 óra várakozás és ujra vérvétel
2012. szept. 23. 16:20
 2/12 anonim ***** válasza:
3 éve cukros lötyi volt, most meg tej-zsemle
2012. szept. 23. 16:24
 3/12 anonim ***** válasza:
2 éve nekem zsömle+tej volt
2012. szept. 23. 17:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem cukros lötyi volt. Kell előtte vérvétel, hogy éhgyomri cukrot is nézzenek.
2012. szept. 23. 18:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Nálunk a tej+zsemle a tesztreggelis vérvétel (az első és az utolsó a vérvételek sorában).

A terheléses vércukorvizsgálathoz cukros lötyit itatnak, és (négy éve egy- és két óra múlva) most csak két óra múlva vesznek vért.

2012. szept. 23. 18:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem 2 éve Pesten volt előtte is vérvétel, aztán jött a cukros lötty, amit megfejeltem citrommal, (így is kijött egy része) , aztán a vérvétel. (levették mert elég későn, és kevés jött vissza, meg hozzátették, hiába nyomnak le a torkomon még egy adagot, ha eggyel nem bírtam el, kettővel tuti nem fogok). Vigyél magaddal citromot, mert lötyi ihatatlanul édes.
2012. szept. 23. 22:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy nálunk tej+zsemlés lesz majd :)
2012. szept. 24. 06:23
 8/12 anonim ***** válasza:

Nálunk nagyon enyhék voltak a körülmények. Éhgyomri után ettem (amit akartam, tőlük akár pacalt is máglyarakással?!), aztán 2 óra múlva még egy vérvétel.

Biztos, ami biztos, csak zsemlét ettem tejjel, de a cukros lötty fel sem merült.

4 hós lesz a fiam, szóval nem volt olyan régen.

2012. szept. 24. 08:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Dorogról vagyok egyébként (8-as)
2012. szept. 24. 08:28
 10/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem értem, hogy miért ez a szórás, azt mondta nekem hogy régebben volt a tejes-zsemlés teszt, de ma már sehol nem csinálnak ilyet. Na így igazodjon el az ember.
2012. szept. 24. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!