Szoptatós (nem ikres) anyukák, akik 20 kiló körül híztak, nektek milyen ütemben ment vissza a súlyotok a kiinduló súlyra?
Én 59 kg-ról indultam és már az első trimeszterben is gyorsabban "híztam" az átlagnál, nagyon kívántam a szénhidrátokat. Szüléskor 85 kg voltam, 3 héttel a szülés után még megkérdezték, hogy mikorra várom a babát és előre engedtek a gyógyszertárban is. Nagyon rosszul esett.
Iszonyat nehezen indult el a fogyásom, ezért már korán elkezdtem tornázni esténként miután elaludt a babám. De még így is csak nagyon lassan fogytam, egyideig havonta 1-2 kg mínusz, nagyon elkeserítő volt, gyakran sírtam is emiatt. Aztán valahogy jobban megindult, nem tudom miért, pedig mindent majdnem ugyanúgy csináltam. Talán mert nehezebb lett a baba és az emelgetés zsírégető hatású. Mostmár néhány hete vettem egy fittnessbérletet, heti 1-2x lejárok másfél órát edzeni és most 62-63 kg közt mozgok, nagyon örülök neki, de még 4-5 kg hátravan. Még szoptatok is, 9 és fél hónapja szültem. Időnként jobban odafigyelek az étkezésre, máskor megengedek magamnak valami édességet is. A szoptatás miatt nem fogyókúrázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!