Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha már középen lent érzem a...

Ha már középen lent érzem a csuklását, akkor az azt jelenti, hogy megfordult?

Figyelt kérdés
32 hetes vagyok, egy hónapja még lent volt a babám feneke, fent a kis feje. Lehet, hogy már megfordult, mert a szeméremdomb felett érzem a csuklását. Ti hol érzitek? Tudom, voltak már ilyen kérdések, de minél több vélemény érdekel. Izgulok.
2012. dec. 15. 14:13
 1/9 anonim ***** válasza:
szia.elképzelhető,hogy megfordult,de lassan itt is az ideje:)én is lent éreztem a köldököm alatt.nálam 25.héten fordult be és a 40. hétig úgy is maradt:)
2012. dec. 15. 14:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Az én babóm pont a 32 hetes UH-on fordult be. Vagyis akkor mondták,hogy fejjel lefelé van már,befordulva,és valószinű hogy így is marad.Most 36 hetes vagyok és még mindig így van.Hát amikor csuklik azt én is lent érzem a szeméremdombom mellett picit balra.Ugyhogy nem kizárt hogy a te babád is beállt már a szülőcsatorna felé. :D

Ne izgulj,nincs miért!

36 hkm

2012. dec. 15. 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, megfordult.
2012. dec. 15. 15:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :-)
2012. dec. 15. 16:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

nagy tévedés.

faros baba is csuklik lent...

2012. dec. 15. 17:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Én mindig csak bal oldalon, lent érzem a csuklását. Pl. ebben a pillanatban is :o) De az én babóm sajnos még mindig faros. Meg is lepődtünk a 30 hetes 4d-n, mert már arra tippeltünk, hogy azért, mert befordult fejvégűre. De nem. 32 hetes kötelező uh-n még mindig faros volt. Jövő héten megyünk újra uh-ra (36 hetesre), de ahogy tapogatom a hasamat, szerintem még mindig faros szegénykém.

szóval igaza van az előttem lévő válaszolónak,faros baba és mégis köldök vonalban csuklik..

2012. dec. 15. 17:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Igy van!!! Faros babat erzed lent csuklan.

A kislanyom a 30. het ota faros, napi 1-2x csuklik es mindig lent erzem csuklani. Teljesen lent. Azelott, mig fejvegu volt, addig feljebb ereztem.

39 hkm

2012. dec. 15. 19:14
 8/9 anonim ***** válasza:

azért érezni mindig máshol a csuklást

mert a víz vezeti a hangot,ezt mondták a szülésznők mikor kérdeztem a csuklást.

2012. dec. 15. 20:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát ez remek. Most jól elkeseredtem. Mindegy, majd szerdán kiderül uh.-on.
2012. dec. 16. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!