Ha már középen lent érzem a csuklását, akkor az azt jelenti, hogy megfordult?
Az én babóm pont a 32 hetes UH-on fordult be. Vagyis akkor mondták,hogy fejjel lefelé van már,befordulva,és valószinű hogy így is marad.Most 36 hetes vagyok és még mindig így van.Hát amikor csuklik azt én is lent érzem a szeméremdombom mellett picit balra.Ugyhogy nem kizárt hogy a te babád is beállt már a szülőcsatorna felé. :D
Ne izgulj,nincs miért!
36 hkm
nagy tévedés.
faros baba is csuklik lent...
Én mindig csak bal oldalon, lent érzem a csuklását. Pl. ebben a pillanatban is :o) De az én babóm sajnos még mindig faros. Meg is lepődtünk a 30 hetes 4d-n, mert már arra tippeltünk, hogy azért, mert befordult fejvégűre. De nem. 32 hetes kötelező uh-n még mindig faros volt. Jövő héten megyünk újra uh-ra (36 hetesre), de ahogy tapogatom a hasamat, szerintem még mindig faros szegénykém.
szóval igaza van az előttem lévő válaszolónak,faros baba és mégis köldök vonalban csuklik..
Igy van!!! Faros babat erzed lent csuklan.
A kislanyom a 30. het ota faros, napi 1-2x csuklik es mindig lent erzem csuklani. Teljesen lent. Azelott, mig fejvegu volt, addig feljebb ereztem.
39 hkm
azért érezni mindig máshol a csuklást
mert a víz vezeti a hangot,ezt mondták a szülésznők mikor kérdeztem a csuklást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!