Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a baba csuklását a köldökvo...

Ha a baba csuklását a köldökvonal alatt érzem többnyire, sőt van, hogy olyan érzés szinte mint ha a hüvelyemben csuklana, akkor a baba megfordult már? 35 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
igen valószinüleg már fejfekvésű.Az én bébim már 2x körbefordult a pocakomban,és mindig onnan tudtam hogy merre van a buksi hogy hol éreztem az ütemes csuklást,a héten voltam uh-on és teljesen biztos voltam benne hogy újra megfordult és fejfekvésű és igazam is lett.:)
2009. máj. 14. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

Szia én is így éreztem:)) tegnap voltam uh-on és tényleg fejjel lefelé van a baba.

Azóta is ott érzem ha rájön a csuklás vagy a mocorgás:) remélem ez már így is marad.

31 hetes

2009. máj. 14. 14:08
 3/4 A kérdező kommentje:

Azt hiszem néha forgolódik még egy kicsit. De sokat vagyok 4kézláb, főleg esténként a TV előtt, így kényelmes. És ezzel elősegítem a forgását. Remélem nem tekeri magára a köldökzsinórt!!!

És remélem az utolsó forgásával majd lefelé fordul. Bár azt hiszem többnyire úgy van.

2009. máj. 14. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mindig csak bal oldalon, lent érzem a csuklását. Pl. ebben a pillanatban is :o) De az én babóm sajnos még mindig faros. Meg is lepődtünk a 30 hetes 4d-n, mert már arra tippeltünk, hogy azért, mert befordult fejvégűre. De nem. 32 hetes kötelező uh-n még mindig faros volt. Jövő héten megyünk újra uh-ra (36 hetesre), de ahogy tapogatom a hasamat, szerintem még mindig faros szegénykém.

2009. máj. 14. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!