Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 40+3 hétben vagyok, nem...

40+3 hétben vagyok, nem igazán akar kibújni a lányom, nem jelent ez bajt a számára, hogy ilyen "sokáig" van bent?

Figyelt kérdés
Vagy fogjam fel úgy, hogy milyen jó dolog hogy jól érzi magát odabent?:)
2009. aug. 22. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyenkor már -elméletileg- folyamatosan ellenőrzés alatt vagy,naponta nst,magzatvíz-vizsgálat,uh.Tehát ha bármi gond van,észreveszik,és rögtön be tudsz feküdni.

A másik dolog,h a kiírt időpont az utolsó menstr. alapján van számolva,de az egyéni sajátosságokat nem igazán veszi figyelembe a táblázat.(Pl a ciklus hosszát.)Tehát a kiírt nap nem szentírás,mert a valódi dátum lehet,h előbb,vagy később van.

2009. aug. 22. 11:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Én 11 nappal hordtam túl.Amikor már befektetek 3* írták át a számított időt,mert ált 28 napos ciklusból számolják,nekem meg 35 naposak voltak és ez is kitolja a szülés várható idejét.Mivel meconiumos lett a víz,nem indult be a szülés és nem is tágultam császár lett.A kisfiam feje már be volt ékelődve,elég lapos volt a homloka+nagy is volt és azt mondta a doki nem tudtam volna megszülni.
2009. aug. 22. 11:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem számít soknak a 3 nap túlhordás, és a kislányodnak semmi baja nem lesz ettől. Gondolom naponta, 2 naponta kell menned vizsgálatokra, ahol ellenőrzik a magzatvizet és a szívhangot.

Én 2 héttel hordtam túl a kisfiamat, és neki ebből annyi hátránya lett, hogy a bőre teljesen felázott. Olyan volt, mint egy öregember, de ez nagyon hamar rendbe jött.

2009. aug. 22. 12:40
 4/4 anonim ***** válasza:
én is tulhordtam,mint a végére kiderült,és belekakilt fiam a magzatvizbe.időre született,de beteg gyerekek közé akarták vinni,mert ettől kaphat tüdőgyulladást. de nem lesz semmi,ne aggodj.senkinél nem egyforma. hajrá!!!
2009. aug. 25. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!