Nagyon aggaszt hogy nincs tünetem. Megnyugtatnátok?
Matematikailag 6+6 hetes terhes lennék de az orvos a hétfői első vizsgálaton feltételezett késői peteérés miatt 5 hetesnek saccolt. (A ciklusaim hosszuak tehat realis). Volt 8 mm szabalyos petezsak, benne szikholyag es egy pici foltra mutatta hogy az lesz a baba, de mivel alig volt lathato a folt meg a lüktetes is csak sejthető, ezeket nem írta a leletre csak a petezsakot + szikholyagot. Jövő pétekre hivott vissza, optimistan hogy mutasson nekem karacsony elott szivhangot. :)
Örültem nagyon, mert első terhesség első baba nincsenek negativ emlekeim korabbrol, de ahogy bujom a netet egyre jobban hatalmaba kerit az aggodas. Egyreszt hogy alig van tünetem, nagyon ritkan megszedulok meg picit "mindjart megjon" meg picit a derekam, de semmi hanyinger, mellfeszules (a bimbok picit fajnak)... Szoval idegesit hogy minden azzal van tele hogy ha nincs tunet az baj lehet meg hogy nem csak verrel es gorcsokkel lehet hogy elhal a baba hanem eszrevetlen is... Most elkezdtem mar azon is parazni mi van ha a 8 mm kicsi volt a 6 hethez es azert akart megnyugtatni a doki hogy csak 5 hetes... Es mi van ha jovo hetre nem fejlodik vagy valami...?
Legjobban a sajat negativ gondolataim zavarnak meg a tunetmentesseg... Hanyni akarok!!! :) de komolyan tudom viccesen hangzik de biztos van aki aterzi... En is ott akarok tartani amikor masoknak irhatom majd itt a gyakorin hogy "nyugi nekem se volt tunetem de mar van es bar ne lenne..."... Es olyan messze a jovo het es olyan messze a 12. het vege...
Kozben meg tudom hogy ennel jobbat 5 hetesen nem mondhatott volna az orvos, lehetett volna ures vagy barnazhatnek akkor mennyire aggodnek??? Szoval elegedetlen vagyok es turelmetlen es mar attol is felek h bevonzom a bajt. :(((
Jajj! En pontosan ugyanebben a cipoben jarok! 6+5 napos vagyok na, de mar olyan ideges voltam reggel, hogy elmondani nem tudom. Ugyanezek a gondolatok cikaztak az en fejemben is. Semmi de semmi, biztos baj van. Szerencsere ma volt egy uh, ahol neg a pulzalast is lattam es ez teljesen megnyugtatott. Most mar sokkal nyogodtAbb vagyok, hogy lattam ott van es fejlodik. Az enyim 7mm.
Amugy mi azon rohogunk a parommal, hogy soha nem gondoltam volna, hogy en vha azt szeretnem, hogy rosszul legyek es hanyjak. :)
Köszi mindenkinek, aranyosak vagytok!
Mindenkinek gratulalok, barhol is tartson a terhessegben! :)
En ma lennék 7 hetes, orvos szerint ugye 6, pontos datumaim még nincsenek. A masodik vizsgalaton mar mond majd? Vagy akkor is 7 hetesnek fogjuk szamolni ha tudjuk hogy kesobbi baba?
Aranyos vagy,hogy mindent megadnál egy kis hányingerért vagy bármilyen tünetért!:D
Én most 25 hetes vagyok,SOHA semmilyen tipikus terhességi tünetem nem volt. Ha nem lett volna valamiféle női megérzésem és nem csinálok tesztet a nevárt előtti napon,akkor bizony jó sokáig nem tudtam volna,hogy állapotos vagyok,max. azt hihettem volna,hogy szokás szerint már megint valamiért nem jön meg. Most viszont egyre rosszabb és elvileg még van 3 hónapom. És bár csodálatos érzés a baba mozgása,de nekem nincs olyan póz,amiben ne fájna,hogy egyik oldalról a kisfiam rugdal,másik oldalról a kislányom!:) Sehogy nem tudok feküdni,szinte ülve alszom. Már nagyon várom,hogy vége legyen és inkább idekint tartsanak ébren!:D
Úgyhogy nem kell aggódnod,semmi jelentősége nincs,ha nincs tüneted!:)
25+5 hetes,ikres kismami
Ikres kismami! Az nem semmi, ikrekkel tünetmentesnek lenni! :) akkor hogy aggódnék!!!
De most őszintén: akinek nem voltak tünetei, nem aggodott emiatt soha egy percig sem? Mert elhiszem ha mar vannak az ember azt kivanja ne legyenek, de elötte?!?! Én nem nagyon tudok leszokni rola.
Ma delutan a "mindjart megjon"-t ereztem erosebben, ennyi. Meg belenyaltam apa kavejaba, nem esett jol de tulzas hogy hanyingerem lett volna tole.
Es matematikailag ma lennék 7 hetes.
Amugy az elso vizsgalat elott is paraztam aztan lattam h ott van es minden ok es akkor megnyugodtam, kb 5 napra. De gaz lesz ha minden vizsgalat csak ennyi idore nyugtat meg :))
Szia! Én 6+4 hetesen voltam először dokinal. Semmi tunetem nem volt, nekem is megfordult a fejemben, h rendben van ez így? Aztán az uhn láttam pulzalni a picurkat. :-) aztán elkezdődtek a rosszullétek... Esténként jön rám, émejgès, hányinger iszonyat gyengeség érzés. Szóval jönni fog az a rosszullét, csak győzd majd leküzdeni! :-)
Sok boldogságot, kevés aggodalmat! :-)
9 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!