Semmi tünetem nincs . Ez Baj?
Egyrészt nem mindenkinél jelentkeznek a klasszikus tünetek, mindenkinek a szervezete különböző mértékben érzékeny a hcg hormonra (terhességenként is eltérhet ugyanannál az anyánál, én most a másodikkal sokkal rosszabbul voltam az első trimeszterben, mint az elsővel). Másrészt 5. hét még nagyon korai, a hcg-szint most kezd majd igazán növekedni. Nálam a rosszullétek mindkét terhességnél 6-7 hetesen kezdődtek.
Ha a doki mindent rendben talál, akkor örülj, hogy nincsenek tüneteid. :)
Mindkét gyereknél a betöltött 6. hét után kezdődtek a tüneteim, addig az ég világon semmi bajom nem volt. Mindkettőnél szinte egyik percről a másikra jöttek a tünetek csőstül. Az egyiknél a 11. hétig szenvedtem, a másikkal félidőig!
Szóval jöhetnek még azok a tünetek, ha szerencsés vagy megúszod, én azt mondom ez kimaradhatna minden terhességből. Borzasztó, még akkor is ha arra gondolsz, hogy hamarosan kezedbe tarthatod a picit.
3 terhességem volt és mindegyiknél a 6.héten jöttek a tünetek. Úgyhogy még te is megtapasztalhatod :)
ha meg nincs tünet, örülj neki.
A legjobb jel,hogy nem jött meg!
Amúgy én a hetedik héten kezdtem másnapos lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!