Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Semmi tünetem nincs . Ez Baj?

Semmi tünetem nincs . Ez Baj?

Figyelt kérdés
Csütörtökön leszek 5 hetes, de nekem az ég világon semmi tünetem nincs. Elmaradt a menstruációm, csináltam már 2 tesztet ,mindkettő pozitív, de ezen kívül semmi. Van így valaki más is?
2012. nov. 6. 13:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerencséd van. Vannak így mások is (sajnos én nem tartozom ide). Ez is normális, és az is, ha rosszul vagy. Ez nem jelent semmi bajt, egyszerűen a te szervezeted nem reagál olyan látványosan a hormonális változásokra.
2012. nov. 6. 13:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen.Például én!Attól,hogy valaki várandós nem biztos,hogy lesznek"tünetei",bár ez nem betegség.Nekem addig semmi jele nem volt amíg meg nem mozdult.
2012. nov. 6. 13:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kicsit megnyugodtam.
2012. nov. 6. 13:28
 4/11 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem mindenkinél jelentkeznek a klasszikus tünetek, mindenkinek a szervezete különböző mértékben érzékeny a hcg hormonra (terhességenként is eltérhet ugyanannál az anyánál, én most a másodikkal sokkal rosszabbul voltam az első trimeszterben, mint az elsővel). Másrészt 5. hét még nagyon korai, a hcg-szint most kezd majd igazán növekedni. Nálam a rosszullétek mindkét terhességnél 6-7 hetesen kezdődtek.

Ha a doki mindent rendben talál, akkor örülj, hogy nincsenek tüneteid. :)

2012. nov. 6. 13:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Mindkét gyereknél a betöltött 6. hét után kezdődtek a tüneteim, addig az ég világon semmi bajom nem volt. Mindkettőnél szinte egyik percről a másikra jöttek a tünetek csőstül. Az egyiknél a 11. hétig szenvedtem, a másikkal félidőig!

Szóval jöhetnek még azok a tünetek, ha szerencsés vagy megúszod, én azt mondom ez kimaradhatna minden terhességből. Borzasztó, még akkor is ha arra gondolsz, hogy hamarosan kezedbe tarthatod a picit.

2012. nov. 6. 13:49
 6/11 anonim ***** válasza:
majd lesszzzz, ne aggódj!!!
2012. nov. 6. 14:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Én az elsőt és a most úgy néz ki, hogy a másodikat is megúszom egy kis alacson vérnyomással. Hányingerem volt kétszer, de nem lett belőle semmi... :)
2012. nov. 6. 14:24
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 6. 14:52
 9/11 anonim ***** válasza:

3 terhességem volt és mindegyiknél a 6.héten jöttek a tünetek. Úgyhogy még te is megtapasztalhatod :)

ha meg nincs tünet, örülj neki.

2012. nov. 6. 15:49
 10/11 anonim ***** válasza:

A legjobb jel,hogy nem jött meg!

Amúgy én a hetedik héten kezdtem másnapos lenni.

2012. nov. 6. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!