Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6hetesen pocak? Második baba!

6hetesen pocak? Második baba!

Figyelt kérdés

Amikor teszteltem pozitívat,elég sokat puffadt a hasam. Most ennek nyoma sincs, viszont olyan a hasam, mint az előző babánál 3 hónaposan.... Tegnap a párom is csak nézte, mert pár napig nem láttuk egymást.

Volt aki azt mondta, hogy biztos ikrek, vagy hogy második és előbb látszik.

2012. dec. 14. 15:25
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

küldesz képet ?

én is 6 hetes vagyok...csinálok én is az enyémről....

mellesleg nekem 3.baba :)))

amúgy csak előbb látszódik :)

2012. dec. 14. 15:44
 2/7 A kérdező kommentje:

Sajnos most nem tudok képet rakni, mert mindjárt kel a nagyfiú, de igazából az se gond, ha ketten vannak :)

Csak rettentő fura, hogy aki nem tudja, az is kiszúrja, hogy nagyok a melleim és nő a hasam. Érzem is, hogy feszül...

2012. dec. 14. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem ez nem utal iker terhességre :)

csak terhes vagy ...ennyi :)

2012. dec. 14. 15:48
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Nekem harmadik baba. Látszódott már a 6. héten is egy apró domborulat. És igazából a puffadás is teljesen normális. Ez nem hinném, hogy ikrekre utana, persze nincs kizárva ez sem:)

Gratulálok:)

19hkm.

2012. dec. 14. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:
többedik babánál lehet,ilyen korán hasad,puffadás is
2012. dec. 14. 16:35
 6/7 anonim ***** válasza:

nekem is látszódott már akkor :) és 2. baba

ja és azóta 27 hetes és nem ikrek.

2012. dec. 14. 17:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is jó kis pocim van 6 hetesen. Igaz, 6. baba. Ilyenkor már lazábbak a szövetek, teljesen normális, hogy hamar gömbölyödik a pocak (pedig nem vagyok duci, minden szülés után visszafogytam). Kicsit tovább kell takargatni... :-)
2012. dec. 14. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!