Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sosem fog rendszereződni?...

Sosem fog rendszereződni? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

Tegnap este óta 10-15-20 percenként keményedek. Van, hogy 8 percenként jön egymás után 3-4 db, aztán fél órára elmúlik, van, hogy 10-12 percenként jön 1 óráig, de aztán fél órára megint elmúlik. Ez van tegnap este óta. Szülésznőmmel tartom a kapcsolatot, azt mondta, hogyha 10 perc alá csökken a gyakoriságuk, és legalább 1 óráig 10 perc alatt marad akkor induljunk. De össze-vissza jönnek. Abba viszont nem marad, 1 napja ez megy. 2111 a méhszájam. Fog valaha rendszereződni?

Keményedik az egész méhem, fentről lefelé, szorít, feszít, fájdalmas is, kisugárzik a derekamba. Baba sokat mocorog. Vagy volt valakinél ilyen? Mik a tapasztalatok?

38+4 hkm

2012. dec. 13. 21:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

De jó neked :)"Teheted a a fa alá ."

Remélem én is hamarosan elmondhatom ezt . Ma már igyekeztem nem ezzel foglalkozni egész nap különben bele is diliznék , inkább visszatértem a családi életemhez és a háztartáshoz . :)

2012. dec. 20. 19:06
 22/25 anonim ***** válasza:
Mi újság veletek? Kellemes ünnepeket (remélem már babástul)
2012. dec. 27. 14:14
 23/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!:)

December 19-en reggel8ra kellett volna mennem befekudni, ugye 20-an lett volna a progi csaszar. De 19-en hajnalban elkezdett szivarogni a vizem, 5re beertunk a korhazba, akkor mar 4 perces fajasaim voltak, es elfolyt a magzatviz:) ugyhogy surgossegi csaszarral 12.19-en 11:45-kor megszuletett a kislanyunk:))

3100 grammal, 50 centivel.

23-an johettunk haza, beindult a tejem is:) jol vagyunk, minden rendben, tegnap volt 1 hetes:))

Akkora haja van, hogy be lehetne gumizni:))

2012. dec. 27. 14:31
 24/25 Jégtánc ***** válasza:
Gratula:))) Jó babázást:))
2012. dec. 27. 17:48
 25/25 anonim ***** válasza:
Én is gratulálok:))
2012. dec. 27. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!