Tegnap este óta 10-15-20 percenként keményedek. Van, hogy 8 percenként jön egymás után 3-4 db, aztán fél órára elmúlik, van, hogy 10-12 percenként jön 1 óráig, de aztán fél órára megint elmúlik. Ez van tegnap este óta. Szülésznőmmel tartom a kapcsolatot, azt mondta, hogyha 10 perc alá csökken a gyakoriságuk, és legalább 1 óráig 10 perc alatt marad akkor induljunk. De össze-vissza jönnek. Abba viszont nem marad, 1 napja ez megy. 2111 a méhszájam. Fog valaha rendszereződni?
Keményedik az egész méhem, fentről lefelé, szorít, feszít, fájdalmas is, kisugárzik a derekamba. Baba sokat mocorog. Vagy volt valakinél ilyen? Mik a tapasztalatok?
sziasztok. 16-án hajnali 5 órakkor megszületett kisfiam. Este 8kor rendszereződtek a fájások,de a sok vakriasztás után már nem vettem fel. 10kor jöttünk be még mindig kételkedve. 2 ujjnyi méhszáj,gyenge fájások, szülőszoba, ctg, babának magas pulzus. Fél 12kor burkot repesztettek, akkor hirtelen megindult, 2kor oxi, amitől már végem volt, de hip-hop tágultam. A gond a kitolásnál jött.. Másfél óra volt, mert folyton visszacaúszott... Utólag látták, h nagyon rövid volt a köldökzsinór. Megszenvedtük, de mindketten itt vagyunk egészségesen, és hatalmas a boldogság. Írjatok, veletek mi van.
2012. dec. 17. 06:41
12/25 A kérdező kommentje:
Gratulaloooooookkkkkk!!!:))) dejooooo!!!!!!
Mennyivel szuletett?:)))
Nekem azota semmi, elmult minden:))
De azt nem irtam, hogy mivel faros a lanykam es picike is vagyok, ezert progi csaszar lesz, ha nem indul be magatol. Ugyis az lett volna, de akkor hagytak volna vajudni kicsit.
Szerdan kell befekudnom es csut reggel van a mutet.
Annyira varom mar:))) mar csak 2-3 nap!!!!
2012. dec. 17. 06:46
13/25 anonim válasza:
köszönjük.37+18 hétre született kerek 3000g és 52cm. Hízhatott volna még egy kicsit, de teljesen egészséges, inkubátor sem kellett, pedig bekészítették. Ma már szopizni is elkezdett. Akkor neked még drukkolunk. Írj h mi van
2012. dec. 17. 07:04
14/25 anonim válasza:
ez a 18 nem tudom hogy jött. 37+1 hetesen... Ezt akartam irni
2012. dec. 17. 07:08
15/25 anonim válasza:
Szia !
Gartulálok neked egy másik kérdésnél amit én irtam ki a jóslókkal kapcsolatban na szóval ott is már beszéltünk szerintem csak te lehetsz az . Akkor végeredményben a kitolási szakot levéve hamar meglett a kisfiad . Hatalmas gratula mégegyszer nagyon jó ,hogy már túl vagy rajta . Én még várok a babám hatalmas és Dec 23 -ra vagyok kiirva .. :)
Te kedves kérdező hamarosan te is babázhatsz , ha már jobban vagy (túl leszel a nehezén ) ird meg hogy s mint .
szia. igen, én voltam az. :) igen, a kitolást leszámítva hamar meglett, de inkább vajúdtam volna még pár órát, mint ez...nagyon durva volt fizikailag és lelkileg is. Az egész arcom, szemem és a mellkasom bevérzett, a végén már két kézzel nyúlt be a fejét tartani a szülésznő, h ne csússzon vissza. De végülis büszke vagyokmagunkra h sikerül természetes úton megszülni fájdalomcsillapítás nélkül. Ésssssssss
2012. dec. 18. 08:30
18/25 anonim válasza:
A lényeg ,hogy már melletted piheg a kis drága .
De jó neked . :)
2012. dec. 18. 08:56
19/25 anonim válasza:
Végül is amikor már ott voltál a helyzetnél gondolom nem féltél ,és csak jöttek az események . Az már jobb mint ez az állandó "készenlét "aggódás és nálam már ez az erős "bálna effektus " nagy a babám és mindenem nyomja . Nekem meg pont a toló elötti fájdalmak amiket nem birok persze én a tolóknál nem jártam igy mint te azért az is más .Én az egy kettő és fél perces fájásoknál vagyok offon . Jajj csak már legyek túl rajta a kedvem is egyre borzalmasabb a családomat is olyan rossz itt hagyni karácsonykor ,de ha már kibújik biztosan másképpen fogom fel .Most a meglévő gyerekek vannak a szemem elött elsősorban ...
2012. dec. 18. 09:01
20/25 anonim válasza:
drukkolok nektek, hogy minden rendben menjen! Kérdező, megvolt a császár? Beindultak az események maguktól vagy nem? Mi ma megyünkm haza. Ráhúztunk egy napot, mert besárgult a pici és 24 órára fény alá tették, de most úgy néz ki minden rendben. Olyan izgatott vagyok, itt várjuk készenlétben aput. Boldog ünnepeket nektek remélem már a kisbabátokkal!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!