Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jelentheti ez a szülés közeled...

Jelentheti ez a szülés közeledtét?

Figyelt kérdés

most kezdtem a 38 hetemet!doki szerint nagyobb a baba,mint kellene!2 napja intenzíven fáj odalent minden csontom,szó szerint!tegnap előx voltak jóslóim,elég sok!eddig nem volt egy sem...a derekam az folyamatosan le akar szakadni...hirtelen jött ez a sok tünet egyszerre...36 hetesen 2100-as volt a méhszáj értékem,de nyákdugóval azt hiszem,hogy még nem találkoztam...első baba lesz,de mindenki szerint előbb fog érkezni a kiírtnál,mert a pocakom is eléggé már lefele van...vélemények?

tapasztalatok?itt a pocakomról egy kép:

[link]

2012. dec. 12. 15:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
szia utolsó!én hétfőn voltam vizsgálaton!értékem c1110!védőnőm szerint egy összebújás apával és akár már hétvégére meg is lehet,de szerinte ha nem avatkozunk közbe,akkor is max egy hetem lehet még hátra!ma töltöttem be a 38.hetemet és hétfőn 3500 grammra becsülték a babucit...azt hiszem el kezdett távozni a nyákdugóm is,legalábbis láttam az előbb a wc-ben egy ujjhegyni kis átlátszó,zselés darabkát...gondolom az már az lehetett...csütörtök délután rádolgozunk az apukával,aztán meglátjuk,hogy hoz-e nekünk még valami "ajándékot" a jézuska,amit be tehetünk még a karácsonyfa alá! :)
2012. dec. 18. 19:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor Ti előrébb vagytok, mint mi ezzel a lassan 40 héttel :)Sok sikert és könnyű szülést kívánok, írj ám majd, ha valami van, akár priviben is, kíváncsi vagyok. Nekem legközelebb már csak csütörtökön reggel kell mennem nst-re, és akkor vizsgál is a doki meg magzatvizet is világít-talán ha szerencsém van bennfog, és a Karácsony még lehet , hogy belefér itthon...
2012. dec. 18. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!