Bárányhimlő árthat a terhességemnek?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy még a terhességem legelején tartok illetve még nem is bizonyított, hogy az vagyok csak a terhességi tesztem lett pozitív. Holnap megyek orvoshoz tőle is természetesen meg fogom kérdezni ezt.
Viszont a nagy lányom bölcsis lett. És kiderült, hogy az egyik csoporttársa bárányhimlős lett. Már tudom, hogy megfertőződhetett csak az a kérdés, hogy ez a pocakban lévő babára hogyan hathat?
Volt valakinek ilyen téren tapasztalata? Vagy addig nem kell aggódnom amíg a lányom esetleg el nem kapja?
Olyan messze van még a holnap négy óra valaki tudna nekem tanácsot adni?
Köszönöm szépen a segítségeteket.
Szia!
Nekem az orvosom azt mondta, hogy nem első sorban a babára veszélyes, hanem rám, mert nagyon súlyos tüdőgyulladást okozhat. Nem tudom, hol laksz de mielőbb orvoshoz kell fordulni, hogy mimnél előbb meg lehessen kezdeni a kezelést. De jelezd, hogy lehet, hogy abás vagy. Mikorra nem várod, esetleg egy teszt nem mutatná még ki?
Ismerős a helyzeted én is vidéken éltem sokáig. :)
Akkor holnap minden félképpen menjél orvoshoz, és ott neki jelezd, hogy lehet, hogy terhes vagy.
Szorítok neked, hogy minden rendben legyen veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!