Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bárányhimlő árthat a terhesség...

Bárányhimlő árthat a terhességemnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy még a terhességem legelején tartok illetve még nem is bizonyított, hogy az vagyok csak a terhességi tesztem lett pozitív. Holnap megyek orvoshoz tőle is természetesen meg fogom kérdezni ezt.

Viszont a nagy lányom bölcsis lett. És kiderült, hogy az egyik csoporttársa bárányhimlős lett. Már tudom, hogy megfertőződhetett csak az a kérdés, hogy ez a pocakban lévő babára hogyan hathat?

Volt valakinek ilyen téren tapasztalata? Vagy addig nem kell aggódnom amíg a lányom esetleg el nem kapja?

Olyan messze van még a holnap négy óra valaki tudna nekem tanácsot adni?

Köszönöm szépen a segítségeteket.

2012. dec. 12. 14:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mára tele lettem kiütésekkel, nem voltam még himlős, a suliban ahol dolgozom bárányhimlő járvány van. Babát szerettem volna, de még nem teszteltem, de úgy érzem összejött. Nem ment le a hőm és nem jött meg. Így viszont tuti nem is marad meg a pici? Nagyon ki vagyok.....:(
2012. dec. 15. 17:44
 12/14 A kérdező kommentje:

Szia!

Nekem az orvosom azt mondta, hogy nem első sorban a babára veszélyes, hanem rám, mert nagyon súlyos tüdőgyulladást okozhat. Nem tudom, hol laksz de mielőbb orvoshoz kell fordulni, hogy mimnél előbb meg lehessen kezdeni a kezelést. De jelezd, hogy lehet, hogy abás vagy. Mikorra nem várod, esetleg egy teszt nem mutatná még ki?

2012. dec. 15. 18:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Csak hétfőn tudok orvoshoz menni, vagy kórházi ügyelet, de rosszul nem érzem magam. A hőmérsékletem stabilan 36.9, és 37. Párom is nagyon aggódik. Tesztet babonából még nem csináltam, ki akartam várni még legalább 1 hetet, de ma, hogy megjelentek a pöttyök, totál kétségbe estem. Vidéken élek, vasárnap még tesztet sem tudok venni sehol. Szorítok neked, hogy minden rendben legyen.
2012. dec. 15. 19:27
 14/14 A kérdező kommentje:

Ismerős a helyzeted én is vidéken éltem sokáig. :)

Akkor holnap minden félképpen menjél orvoshoz, és ott neki jelezd, hogy lehet, hogy terhes vagy.

Szorítok neked, hogy minden rendben legyen veled.

2012. dec. 16. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!