Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bárányhimlő árthat a terhesség...

Bárányhimlő árthat a terhességemnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy még a terhességem legelején tartok illetve még nem is bizonyított, hogy az vagyok csak a terhességi tesztem lett pozitív. Holnap megyek orvoshoz tőle is természetesen meg fogom kérdezni ezt.

Viszont a nagy lányom bölcsis lett. És kiderült, hogy az egyik csoporttársa bárányhimlős lett. Már tudom, hogy megfertőződhetett csak az a kérdés, hogy ez a pocakban lévő babára hogyan hathat?

Volt valakinek ilyen téren tapasztalata? Vagy addig nem kell aggódnom amíg a lányom esetleg el nem kapja?

Olyan messze van még a holnap négy óra valaki tudna nekem tanácsot adni?

Köszönöm szépen a segítségeteket.

2012. dec. 12. 14:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ha a lányod hazahozza és te átestél gyermekkorodban, akkor nincs gond.

Ha nem estél át, akkor koraterhesen vetélés lesz.

7-21 nap a lappangás. Olvass utána a neten, ott is ezt írják.

Ha oltva van a gyereked, akkor kevés az esélye, hogy hazavigye.

2012. dec. 12. 14:34
 2/14 anonim ***** válasza:

Ha Te már voltál bárányhimlős, akkor nincs miért aggódni.

Ha még nem, akkor az nem túl szerencsés az első trimeszterben főleg nem.

2012. dec. 12. 14:35
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors választ. Elméletileg voltam himlős de ezt még kiderítem, hogy melyiket.

Lányom nincsen beoltva.

2012. dec. 12. 14:36
 4/14 A kérdező kommentje:
Voltam bárányhimlős az biztos most már.
2012. dec. 12. 14:40
 5/14 anonim ***** válasza:

Nagyszerű, akkor nincs gond.

Boldog babavárást, és kitartást, ha a kicsid pöttyös lesz!

2012. dec. 12. 14:43
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha voltál, akkor nem lesz bajod.

Akkor lenne gáz, ha nem lennél beoltva és nem is estél volna át rajta. Akkor viszont igen nagy gáz lenne.

2012. dec. 12. 14:43
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen akkor azt mondjátok, hogy megnyugodhatok egy kicsit? Már tiszta frászt kaptam, és nagyon izgultam, és izgulok is, hogy nehogy baja legyen a babámnak. Ráadásul a család még nem tudja karácsonyra lenne meglepetés.
2012. dec. 12. 14:57
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha átestél rajta, minden rendben lesz! Én is hasonlóan jártam. Nálunk rubeola volt a porondon, ami a bárányhimlő rokona. Akkor voltam 6 hetes terhes a 2. babámmal. Nagyon meg voltunk ijedve, aztán kiderült, hogy átestem a rubeola fertőzésen és megnyugodtunk. Most itt hortyog mellettem az akkori kis pocilakó és makk egészséges! Boldog baba várást!
2012. dec. 12. 15:00
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Most már kicsit megnyugodtam. Őszintén most még egy könny is kicsordult a szememből, hogy lehet, hogy baja eshet a babámnak. Még csak a pozitív terhességi tesztjeim vannak (3 db) de őszintén már őt ugyan úgy szeretem mint a nagy lányomat. :)

Szerintetek ha nyáron volt esélye arra, hogy elkapja a lányom de nem kapta akkor most mekkora lesz az esélye? Tudom, hogy ez nem mérvadó. Csak kíváncsi vagyok nagyon.

2012. dec. 12. 15:04
 10/14 anonim ***** válasza:
van aki akor se kapja el a bárányhimlőt ha direkt akarják ,ez lutri vagy elkapta vagy nem .
2012. dec. 12. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!