Bárányhimlő árthat a terhességemnek?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy még a terhességem legelején tartok illetve még nem is bizonyított, hogy az vagyok csak a terhességi tesztem lett pozitív. Holnap megyek orvoshoz tőle is természetesen meg fogom kérdezni ezt.
Viszont a nagy lányom bölcsis lett. És kiderült, hogy az egyik csoporttársa bárányhimlős lett. Már tudom, hogy megfertőződhetett csak az a kérdés, hogy ez a pocakban lévő babára hogyan hathat?
Volt valakinek ilyen téren tapasztalata? Vagy addig nem kell aggódnom amíg a lányom esetleg el nem kapja?
Olyan messze van még a holnap négy óra valaki tudna nekem tanácsot adni?
Köszönöm szépen a segítségeteket.
Ha a lányod hazahozza és te átestél gyermekkorodban, akkor nincs gond.
Ha nem estél át, akkor koraterhesen vetélés lesz.
7-21 nap a lappangás. Olvass utána a neten, ott is ezt írják.
Ha oltva van a gyereked, akkor kevés az esélye, hogy hazavigye.
Ha Te már voltál bárányhimlős, akkor nincs miért aggódni.
Ha még nem, akkor az nem túl szerencsés az első trimeszterben főleg nem.
Köszönöm szépen a gyors választ. Elméletileg voltam himlős de ezt még kiderítem, hogy melyiket.
Lányom nincsen beoltva.
Nagyszerű, akkor nincs gond.
Boldog babavárást, és kitartást, ha a kicsid pöttyös lesz!
Ha voltál, akkor nem lesz bajod.
Akkor lenne gáz, ha nem lennél beoltva és nem is estél volna át rajta. Akkor viszont igen nagy gáz lenne.
Köszönöm szépen. Most már kicsit megnyugodtam. Őszintén most még egy könny is kicsordult a szememből, hogy lehet, hogy baja eshet a babámnak. Még csak a pozitív terhességi tesztjeim vannak (3 db) de őszintén már őt ugyan úgy szeretem mint a nagy lányomat. :)
Szerintetek ha nyáron volt esélye arra, hogy elkapja a lányom de nem kapta akkor most mekkora lesz az esélye? Tudom, hogy ez nem mérvadó. Csak kíváncsi vagyok nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!