22 hetesen szúr a hasam normális vagy baj lehet?
Szia.
Én 19+1 hetes vagyok,és vannak olyan napok,amikor nagyon szúr-fáj a hasam alja.Én arra gondolok,hogy lehet hogy azért,mert nyom a baba egy ideget,rosszul fordult vagy ilyesmi.Meg hát növekszik a baba a magzatvízzel együtt,és nő a méh velük együtt,nyúlnak a méhtartó szalagok,szóval biztos,hogy emiatt is fáj.Meg néha olyan menzesz szerű görcseim vannak,és néha elég erősek szoktak lenni,olyankor mindig azt hiszem,hogy megszülök.
Olyankor veszek be Magnerotot és pihenek!!Mindig elmúlik és semmi bajunk nincs eddig hála Istennek.Bár egy kicsit idegesít az,hogy eddig a terhességem eleje óta egyszer sem vizsgálta meg a doki a méhszájamat,akárhányszor voltam hozzá UH-on,csak a babát nézte meg,de a méhszájamra egyszer sem nézett rá,hogy zárva vagyok-e rendesen.A kiskönyvembe is úgy írta be már 2x a C-3000-et,hogy meg sem nézte. :S
19+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!