28 hetesen mennyire normális a gyakori wc-re járkálás?
Figyelt kérdés
Úgy értem éjjel kb 3X 4X megyek akkor is ha nem iszok sokat lefekvés előtt. Nap közben meg ha iszok akkor azonnal mennem kell és kb csak fél órácskát bírok ki, máris mennem kell. Ez másnál is így van? Vagy valami gond van?2012. dec. 10. 06:39
1/2 anonim válasza:
ha egyébként nem fáj sehol, szerintem normális. Nekem is 1-2 hete volt ilyen, most leredukálódott hajnali 1-re, de ha napközben nyomja a hólyagomat, képes vagyok fél órán belül 4szer menni. 29h
2/2 anonim válasza:
Teljesen normális.:)Nekm a 26.hét óta koponyavégü a babu és folyamatosan nyomja a hólyagom ugy, h szerintem olykor egy csepp pisi sincs bennem még is ugy érzem h mentem bepisilek.:)32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!