31+4hetes vagyok, egyre jobban fáj a farcsontom, és a bal combtövemnél, nehéz a felkelés, és járkálás, ez már ilyenkor normális tünetnek számit?
Nálam is ez van. 20 perc séta után padot kell keresnem. Ülő helyzetből felkelni meg már 1 hónapja csak jajgatva megy. :) Az ágyban éjjel megfordulni, kész tortúra. :)
Kitartás! ;)
29 hetes km
:) Mintha én írtam volna ki a kérdést. Fekvő helyzetben már ha hanyatt fekszem, a lábam nem tudom odébb tenni, begörcsöl a fenékcsontom. Ha fel kell ülni, kapaszkodom, vagy felhuzatom magam, olyan vagyok, mint Nagyim volt. Megfordulni is csak kapaszkodva megy, nehéz elhelyezkedni. Kezdek hozzászokni és már nem azt hinni, hogy baj van.
Ja, és a legszebb, hogy sokat tüsszögök és olyankor a pocak is érintett...
sajnos én is így vagyok.farcsontom nekem sajna elég korán el kezdett fájni,13 hetesen,és azóta egyre rosszabb.se feküdni se ülni nem tudok úgy h ne fájna.tegnap óta meg be van csípődva valami a derekam és a fenekem közti rész,remélem értitek mire gondolok.és sokszor nagyon belenyilal mikor megyek.remélem ez nem fog így maradni.
31 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!