8 hetesen ez normális?
Figyelt kérdés
Nem az első babám, de ilyen tünetekre nem emlékszem. Szóval reggelente alig bírok kikelni az ágyból, egész nap aludnék. Csinálni szinte nem bírok semmit, még jó, hogy itthon vagyok. Egész nap fázom, már úgy bevagyok öltözve itthon, mintha az utcára mennérk. Egésý nap émelygek... Nem bírom magam összeszedni, úgy érzem nincs erőm. Ezek normális tünetek? Nem tudom fontos-e, de Utrogestan hüvelytablettát kell használnom.2012. dec. 12. 07:38
1/5 anonim válasza:
Magamból kiindulva: normális. Én (nem vicc) 16 órákat aludtam és szintén egész nap émelyegtem a 6-diktól a 13. hétig. Aztán mintha elvágták volna. Azt mondják, nincs két egyforma terhesség, még ugyanazon anyánál sem.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom van e ilyen mellékhatása a gyógyszernek, de én most a 3.-ik babával voltam így a 12-13.- ik hétig, majd megfagytam nyáron, egész napi émelygés, álomkór, mondjuk mióta tudom, hogy lány kêt fiú után ráfogom arra:-). Persze amúgy minden terhesség más és másként reagálunk rá. Ha nincs a mellékhatások között ilyen, akkor majd elmúlik, ha van akkor beszélj a dokival, hogy használhatod e.
3/5 anonim válasza:
Igen szerintem normális. Az lányomnál amikor itthon voltam szó szerint aludtam és ettem. Közben voltam dolgozni is de ott is ha nem kellett mennem akkor nagyon elálmosodtam. Most is úgy néz ki összehoztuk a második babát és majd elalszok csak a két éves lányom miatt már nem tehetem meg. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, remélem tényleg normális így. Nagyon aggódom, szerintem túlaggódom.....
2012. dec. 12. 16:55
5/5 anonim válasza:
ne aggódj! ez teljesen normális. én is így voltam a nyáron, egész nap csak aludtam, reggel fáradtan keltem. azért fázol, mert sokat pihensz, keveset mozogsz és lelassult a vérkeringésed. néhány hét és el fognak múlni ezek a "tünetek".
Boldog babavárást!
25hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!