Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Down szűrésre kell mennem. A...

Down szűrésre kell mennem. A Bolgárkerék utcába végzik, hogy működik ez pontosan és mennyibe fog kerülni? 12 h

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Először is el kell döntened, hogy az ultrahangot ott szeretnéd-e csináltatni, mert ha igen, akkor azért fizetned kell (telefonon megmondják mennyit).Nem mindenki végezteti ott el.Az ultrahang után következik egy vérvétel, ami ingyenes.Tehát ha csak vérvételt kérsz, akkor nem kerül semmibe.Gondolom azt azért tudod, hogy időpontot kell kérni.
2009. aug. 21. 14:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtam,kaptam beutalót de senki nem szólt erről.
2009. aug. 21. 18:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Az időpontra gondoltam,de azért köszi.
2009. aug. 21. 18:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Most már 25 ezer a vérvétel és az ultrahagn is benne van.kérdem én van e babamozi?
2011. márc. 28. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!