Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti meddig tudtatok hason...

Ti meddig tudtatok hason feküdni? Túl kicsi lenne a hasam?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 30 hetes, de én még most is tudok hason fekve aludni. Na jó, nem teljesen laposan, kicsit oldalasabban, egyik lábat felhúzva, de egyáltalán nem kényelmetlen, nem fáj. Néha a bébinek nem tetszik, és ficánkolni kezd, olyankor persze átfordulok. Viszont olyan kicsinek látom a hasamat a korához képest, viszont a doki nem mondott semmi rosszat a baba méretei alapján. Csak túlparázom és majd elkezd nőni a pocak mostmár jobban? Vagy sose lesz olyan szép nagy terhes hasam? :)
2012. dec. 11. 15:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
35+3 hkm vagyok és még mindig hason alszom ugy ahogyan te egy kicsit oldalasan :) De szerintem e hét és befejeztem az efféle alvást :(
2012. dec. 11. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!