Eszméletlenül várom hogy megérkezzen, az én kicsi fiam! DE?
Figyelt kérdés
De néha, néha kételyeim vannak, hogy minden problémát meg tudok-e oldani! Félek is kicsit! Tudom hogy más is van így, nem vigasztalást várok, mert nem kell, mert boldog vagyok, csak ezek a fránya kételyek amik mégis ott motoszkálnak!!! Az írjon aki hasonlóképpen van, meg az is akiben nincsenek ilyenek! :D 24 hkm2012. dec. 5. 09:24
1/3 anonim válasza:
szia!én is így voltam,de rájöttem nem is olyan vészes.az első pár hét mindenképp furcsa mindkettőnknek ,nehéz is,de hidd el nagyon jó.:)legalábbis nekem az volt.gondoltam én is persze arra,hogy mi lesz ha nem leszek elég ügyes mindenben hogy oldom meg,de sikerült,mert már 2 hónapos a lánykám.
2/3 anonim válasza:
szia!
én is így érzek mint te. :) én a fürdetéstől félek nagyon, nehogy elejtsem a picit vagy valami. meg attól is, hogy sír és én nem tudom mi baja van. félek, hogy rossz anya leszek :( pedig volt már nem egy kisbaba a kezemben, tudom milyen érzés, de őket ugye vissza adtam a szüleiknek egy kis idő után :)
én megkértem anyukámat, hogy miután megszületik költözzön át hozzánk pár napra, hogy segítsen nekem, amíg hozzászokom a helyzethez :)
neked van segítséged?
üdv: 28. hkm
3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok! :D Van segítségem, édesanyám közvetlen szomszédunk, párom is fog tudni segíteni mindenben, ebben biztos vagyok! Hál'istennek csak ritkán törnek rám ezek az aggodalmak! :D
2012. dec. 5. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!