Kisamik, ki, mit, mennyit eszik egy nap, mennyit híztatok, hány hetesen vagytok?
én eszek ami jólesik, sajna ez a súlyomon is meglátszik :( igaz nagyon vizesedek is, így tartok most 22 kilónál :( remélem a szüléssel vagy 10 kiló lemegy...
37 hkm
Kedves utolsó:
nem kötekedni akarok,de ha már voltál terhes,akkor nagyon jól tudhatnád,hogy terhesen nagyon kívánósak vagyunk!!És megvonni magunktól azt amit megkívánunk nem éppen tesz a legjobbat!!Terhesség alatt egyébként sem lehet diétázni!!
Terhesség és szoptatás után pedig lehet fogyókúrázni!!
De úgy látom,te az a fajta vagy,aki megvont magától mindent amit megkívántál,csak hogy ám ez ugyan úgy hat a babára is mint pl egy fejfájás.Ha nem veszel be rá gyógyszert többet ártasz vele a babának mintha beveszed!!Ha megkívánsz valamit,de megvonod magadtól,ez is árt a babának!!
19 hkm
Én sem értem hogy aki eleve el van hízva,az miért eszik annyit a terhessége alatt,hogy még jobban elhízzon???
Az pedig hogy a babának rosszat tesz azzal,hogy nem eszi meg amit megkíván,na az akkora baromság!Sajnos pont az tesz rosszat a babának,hogy valaki állandóan megeszik mindent amit kíván,aztán meg jön a cukorbaj,a terhességi toxémia,a magasvérnyomás,a vizesedés stb...és csodálkozik hogy de miért??? Azért mert nem kellene annyit zabálni!Nem kell diétázni így van,de oda lehet figyelni arra hogy az ember ne habzsoljon!!
Arról véletlenül nem hallottál,hogy van aki hajlamos a hízásra és a vizesedésre,és a cukorra???Tudod itt is szerepet játszik a genetika!!Vannak olyanok,akiken egy pohár víz is meglátszik..akkor az ne egyen semmit sem terhesség alatt???Dögöljön éhen,mert hízékony??Többek között ugyan ilyen vagyok én is!!De fel nem foghatom,hogy téged miért zavar az,ha más felszed..neked attól kevesebbed lesz??Szerintem pont nem tartozik rád az,hogy más mennyit hízik,mint ahogy rám sem,meg senkire!!
Szóval nem biztos,hogy a terhességi cukor,a vizesedés és minden egyéb a ,,zabálás,, miatt jön elő..de előítélettel lenni mások iránt az nagyon megy neked!!Eddig olyan jól elbeszélgettünk míg nem voltál itt.Nem is értem,hogy minek írtál ehhez a kérdéshez!!Nincs szüksége itt senkinek sem a kioktatásra!!
Ne mondd már nekem,hogy valaki genetikailag annyira hízékony hogy 30 kg-ot szed fel terhesség alatt!!??
Az nem csak genetika,hanem zabálás is!
Szülès előtt úgy tudtam tartani a 60- kg súlyom, hogy napi 2x ettem, reggel 1 joghurtot, dèlben egy szendvicset!
Majd elkezdtem rendesen enni, reggeli, főtt étel ebédre, vacsora.
Heti 1 kg jött fel!
Igen, ez genetika!
Ugyan azt ettem, ugyan annyitozogtam mint Hugom, mègis mindig én voltam a kövér, ő pedig a sovány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!