Kisamik, ki, mit, mennyit eszik egy nap, mennyit híztatok, hány hetesen vagytok?
Szia.
Mikor mit főzök..levest,főzeléket,száraz kaját,nasit(édeset-sósat)..mindent megeszek amit megkívánok(pedig nem kellene mert már így is gurulok) :(
Egyébként napi 3x max 4x étkezem,és már olyan 5-6 kilót híztam :( :(
19 hkm
Én nagyon sokat eszem, reggelre általában szendvicset, ebédre főzeléket vagy húst. Uzsonnára gyümölcs-joghurt. Este szendvics kakaóval vagy tejjel. Persze kisebb nasikat is beiktatok:D
83 kilóval kezdtem a terhességet, most 70 vagyok.
Kétlányos 19hkm.
2-es vagyok:
viszont mostanában semmilyen étel nem esik jól,hiába megkívánom az adott kaját,nem esik jól :(
Eleve túlsúllyal kezdtem a terhességet (78,5 kilóval) nem tudom mi lesz így velem a szülésig :( Most vagyok 83-84 kiló. Remélem szülés után megy le majd valamennyi és a szoptatás alatt is lemegy a többi!!Bár ebbe bízni sem merek.Majd szülés után fogyizok,ahogy elapad a tejem.
Az elején sokat nasiztam, mert nagyon mást nem bírtam megenni, de mostmár szinte minta szerű az étrendem. Ennek ellenére még jobban hízok mint az elején. Már megvan 14 kg. Gondolom azért ez nagyban "csak"víz, mert mást nem tudok elképzelni magyarázatot.
23hkm
Kedves 3-as ezt hogy csináltad,hogy ennyit fogytál és még eszel is ami jól esik???
2-es voltam.
90 kg vagyok. 13 hetes. Eddig semmit sem híztam, hánytam. Most már jó étvágyam van, csak nem tudom mit, mennyit kéne ennem, hogy ne hízzak!
Az első gyermekemmel 32 kg híztam, 60-al kezdtem, 92 lett a végére. Szúlés után 1 év alatt le is ment, majd 2 év alatt az itthon lèt, elkényelmesedtem, és felszedtem szépen:(
Most nem szeretnék hízni.
Én szerencsésnek mondhatom magam,mert mindent megeszek,amit megkívánok.Reggeli,ebéd,vacsora,plusz jó sok nasi :D
És alig híztam vmit.De ez várható volt,mert genetikailag ilyen alkat vagyok.Most tartok a 35.héten és plusz 8kg híztam.
35+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!