Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A tünetek csak úgy jönnek-mennek?

A tünetek csak úgy jönnek-mennek?

Figyelt kérdés

Ma reggelre elmúlt a kb 3 hete tartó nagyon erős mellfájdalmam, és teljesen beparáztam, hogy mi van ha ez bajt jelent, de azt mondták a környezetemben, hogy nyugodjak meg, majd visszajön...

Ti hogy voltatok ezzel? A terhességi tünetek nálatok is elmúltak néha? (1-1 napra)

2012. dec. 11. 12:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem az első trimeszterben nagyon fájt a mellem.

Aztán megszünt.Most az utolsó hetekben járok és megint

előjött.Ne aggódj,ez teljesen normális,majd visszatér :D

35+2 hkm

2012. dec. 11. 13:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Én az 5+2 vagyok, tehát éppen a trimeszter közepén járok, ezért aggódom.

2012. dec. 11. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Az első trimeszter közepe a 6. hét lesz,mivel az első trimeszter a 12. héttel ér véget!

Egyébként nálam is így volt,hogy az első trimeszterben végig fájt,aztán még a második trimeszter kb első hetében,és utána elmúlt.Viszont azért néha-néha érzékennyé válnak a bimbóim,aztán az is elmúlik,aztán megint visszajön..így játszik velem.De biztos vagyok benne,hogy ez normális. :)

Majd a vége felé biztos megint fájni fog,mert akkor meg már tele lesz előtejjel :)

19 hkm

2012. dec. 11. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezen ma én is elgondolkodtam. Én most a 9. hétben vagyok, és az eddigi erősebb reggeli rosszullétek ma egy kicsit enyhébbek voltak. Emiatt egy kicsit én is megijedtem.

Bár én most a 2. babámat várom, és ha jól emlékszem, akkor az elsőnél is voltak hasonló észrevételeim, mert én is aggódtam ilyeneken akkor is, úgyhogy én ezzel nyugtatom magam.

Te is nyugodj meg, biztosan nincs semmi baj. A mellfeszülés nekem sem mindig egyformán erőteljes.

2012. dec. 11. 15:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

csütörtökön megyek orvoshoz, remélem csak jó élményekkel térek majd haza :)

2012. dec. 11. 20:10
 6/6 A kérdező kommentje:
hm, hát eddig tartott, estére újult erővel tért vissza belém a mellfájdalom.... kivételesen örülök neki :)
2012. dec. 11. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!