Ma reggel pozi teszt, mégis lejjebb eso testhomérséklet, aggodjak?
Tegnapra nem vàrtam, a hom szépen fenn volt vègig 36.8-36.9
Ma reggelre leesett 36.5-re, a tesztet màr nagyon elkeseredve csinàltam, ès pozitiv! Akkor mièrt esett le a hom? Jàrt valamelyikotok igy terhessèg elejèn? Orvoshoz menni mèg korai. Ideges vagyok, segitenètek?
Én nem vagyok otthon ebben a hőmérős dologban, de nekem világ életemben 36,5-36,9 között mozgott ahőmérsékletem, ésmégisamint pozi lesz egytesztem 35,6 ra is képes a szervezetem,de a két terhességem alatt 36 fölött sohanem volta hőm!Mindig azthitték 9-9 hónapig hogy kihülök! 35,4-35,8 volt a normál hőm!
3éves és fél éves csajok anyuja
Szerintem is felejtsd el a hőmérőt, semmi értelme ilyenkor már, csak idegesíted vele magad. Én is így jártam egyébként, dokinál is voltam, és ő mondta, hogy a kinti időjárás is nagyban befolyásolja a hőt.
Tényeg ne aggódj, örülj a pozi tesztnek! :)
35 hkm
Nagyon kedvesek vagytok, Ti, akik segitetek nekem! :)
Nagyon boldog vagyok, règ vàrunk egy babàra, mostmàr elteszem a làzmèrot, talàn tènyleg csak feleslegesen idegeskedem ès tobbet àrtok vele, mint hasznàlok.
Remèlem minden rendben lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!