Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma reggel pozi teszt, mégis...

Ma reggel pozi teszt, mégis lejjebb eso testhomérséklet, aggodjak?

Figyelt kérdés

Tegnapra nem vàrtam, a hom szépen fenn volt vègig 36.8-36.9

Ma reggelre leesett 36.5-re, a tesztet màr nagyon elkeseredve csinàltam, ès pozitiv! Akkor mièrt esett le a hom? Jàrt valamelyikotok igy terhessèg elejèn? Orvoshoz menni mèg korai. Ideges vagyok, segitenètek?

2012. dec. 10. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
kezdődő vetélés
2012. dec. 10. 11:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok otthon ebben a hőmérős dologban, de nekem világ életemben 36,5-36,9 között mozgott ahőmérsékletem, ésmégisamint pozi lesz egytesztem 35,6 ra is képes a szervezetem,de a két terhességem alatt 36 fölött sohanem volta hőm!Mindig azthitték 9-9 hónapig hogy kihülök! 35,4-35,8 volt a normál hőm!

3éves és fél éves csajok anyuja

2012. dec. 10. 12:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Felejtsd el ezt a hőmérőzést! Ha pozitív akkor ott a baba. Amikor én teszteltem pozit örültem és kész!!! Dehogy kezdődő vetélés!!! Első ne beszélj már hülyeséget. Ebben az időben (hideg) nagyon ingatag az ember testhője. A pozitív az pozitív! Gratulálok és örülj a bébinek. A hőmérőt meg dugd el a francba! :D
2012. dec. 10. 12:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is felejtsd el a hőmérőt, semmi értelme ilyenkor már, csak idegesíted vele magad. Én is így jártam egyébként, dokinál is voltam, és ő mondta, hogy a kinti időjárás is nagyban befolyásolja a hőt.

Tényeg ne aggódj, örülj a pozi tesztnek! :)

35 hkm

[link]

2012. dec. 10. 13:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Nagyon kedvesek vagytok, Ti, akik segitetek nekem! :)

Nagyon boldog vagyok, règ vàrunk egy babàra, mostmàr elteszem a làzmèrot, talàn tènyleg csak feleslegesen idegeskedem ès tobbet àrtok vele, mint hasznàlok.

Remèlem minden rendben lesz.:)

2012. dec. 10. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Gratulalok!:) Nekem ugyan fent van a hom,de szerintem se idegesitsd ezen magadat!Ha nem erzel fajdalmat akkor nincs gond!!:) En is eldugom a homeromet mert megorjit( 3napja pozitiv tesztem van..:P )...:D
2012. dec. 10. 14:31
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem is leesett aznap amikor csináltam tesztet utána nem méregettem ,és lám már 3 hónapos
2012. dec. 11. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!