Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes babásan szex?

6 hetes babásan szex?

Figyelt kérdés
Menzesztől számítva tegnap voltam 6 hetes. A párom nagyon igényelné a szexet és őszintén szólva én is, csak nem tudom káros-e? Az első vizsgálatra csak a jövő héten megyek. Addig óvatosan szabad? Szerintetek?
2012. dec. 9. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha kényelmes, és nem fáj, nyugodtan:)

18hkm.

2012. dec. 9. 16:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy szabad, ha neked is jól esik. Én jó pár hétig nem kívántam a szexet...
2012. dec. 9. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
29 hetes vagyok de mai napig szexelünk még. Nem kell szexmaratont csapni azért csak módjával :P de semmi akadálya :) Még pocak sincs útban úgyh használjátok ki :)
2012. dec. 9. 18:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazából az első trimeszter után nem aggodnék ennyire (gondolom most... :)) csak ilyenkor olyan sok baba elmegy még, és félek nehogy én okozzak valamit... Talán az első vizsgálat után megnyugszom?! Egyébként első baba...
2012. dec. 9. 18:38
 5/6 cavalli ***** válasza:
Én is így voltam. Most 7 hetes vagyok szerdán leszek 8. Jövő héten megyek először vizsgálatra, úgy gondoltam addig inkább ne legyen sex. DE aztán lett :) Szerintem simán lehet ( így utólag belegondolva ) . Én eddig nagyon kívántam a sexet, mióta baba van, nemigazán, sőőt. Estére annyira elfáradok, hogy nem telik el 2 perc és alszom. Nagyon remélem ez változni fog. Gratulálok és boldog babavárást. Mikor mész dokioz?
2012. dec. 10. 11:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Szia! Mar voltam. :) minden rendben de a szexrol elfelejtettem megkerdezni a nagy izgalomban. Kicsit fiatalabbnak mondott, kb most lehetek 6 hetes, es 4 napja volt 13 mm a szabalyos petezsak szikholyaggal. Embrio meg nem latszodott szoval most erte aggodom :)
2012. dec. 18. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!