Nem megy a szex. Mi lehet a háttérben?
Mi a 22. het ota nem voltunk egyutt. Egyszeruen nem kivanom. A parom megerti. Mashogyan kielegitem, szinte minden nap, de en nem kivanom.
En is felek, nehogy a szules utan igy maradjon. De a hormonokkal nem tudok mit kezdeni:/
Most mar a babara koncentral a szervezeted, meg a szulesre. Kitartas:)
35 hkm
szerintem beszélj erről a dokiddal, hiszen a te gondod nem az, hogy nem kívánod a szexet.
Hanem fizikai problémád van sajnos ilyenről még nem is hallottam.Én megkérdezném a védőnőt vagy dokit.
Kedves második, ez a legnagyobb butaság amit írtál! Szerintem egyáltalán nem logikus dolog, hogy valaki a terhesség végén vagy után nem kívánja a párját. Nevezhető természetesnek, egyénenként változó dolognak, de azért logikusnak nem feltétlenül, hiszen szerintem nagyon sok olyan nő van, aki még jobban kívánja a párját a terhesség alatt és után is. Én például ilyen nő voltam, de olvastam itt sok hasonlóról, aki elől (ahogyan előttem is írták) menekülni kellett a férfiaknak. :)))
Kedves Kérdező!
Nyugi, szerintem ez tudat alatt így működik, egyszerűen csak arról van szó, hogy úton a baba és a tested igyekszik védeni őt. Nálam ez úgy nyilvánult meg, hogy bár iszonyatosan kívántam a szexet, mindig csináltuk is, de száraz volt a hüvelyem, de nagyon. :) Így elég lassan indult be! Nagyon furcsáltam, de mióta megszültem elmúlt. Biztosan a hormonok! Ne aggódj! :) Elmúlik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!