Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem megy a szex. Mi lehet a...

Nem megy a szex. Mi lehet a háttérben?

Figyelt kérdés
32+2 hkm vagyok.A szex a párommal az elején nagyon müködött és nagyon jó is volt.Már néha menekült előlem az első hónapokban.Mostanra addig vagyunk ,hogy nem tudom élvezni a szexet.Kivánom de nem megy!!Az okok amiket felfedeztem,bedagad mind két oldalt a nagyajkam,érzéketlen vagyok még arra is ha dörzsölöm a csiklóm és képtelen vagyok elmenni.A párom méretei átlagon felüliek még arra sem foghatom,hogy kicsi.Próbáltuk már nem egyszer nem kétszer de képtelen vagyok elmenni és érezni valamit is!Kezdek megijedni,nehogy igy maradjon.Mondjuk szedtem föl jó pár kilót a terhességem alatt (20)ami lehet közre játszik vagy csak csupán a hormonjaim vannak megbolondulva?
2012. nov. 20. 15:31
 1/7 A kérdező kommentje:
Jah és a párom is érzi,hogy meg van dagadva.
2012. nov. 20. 15:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
hormonok.... de ez még egy ideig így lesz. szülés után meg főleg nem fogod kívánni a férjedet. a természet nem hülye. a szex az gyereknemzésre van kitalálva eredetileg. ha úton a gyerek vagy szoptat a nő, akkor nem kívánja, logika....
2012. nov. 20. 15:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi a 22. het ota nem voltunk egyutt. Egyszeruen nem kivanom. A parom megerti. Mashogyan kielegitem, szinte minden nap, de en nem kivanom.

En is felek, nehogy a szules utan igy maradjon. De a hormonokkal nem tudok mit kezdeni:/

Most mar a babara koncentral a szervezeted, meg a szulesre. Kitartas:)

35 hkm

2012. nov. 20. 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem beszélj erről a dokiddal, hiszen a te gondod nem az, hogy nem kívánod a szexet.

Hanem fizikai problémád van sajnos ilyenről még nem is hallottam.Én megkérdezném a védőnőt vagy dokit.

2012. nov. 20. 15:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen.Nekem itt nem azzal van a gondom,hogy nem kivánom a szexet,hanem azzal hogy nem megy a kielégülés.Kivánom én minden nap,de ha egyszer nem tudok elmenni hagyom a fenébe és a páromnak kedveskedek inkább,amit néha nem is hagy mivel megsajnált már igy ezzel kapcsolatban.Tanácstalan vagyok :(
2012. nov. 20. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves második, ez a legnagyobb butaság amit írtál! Szerintem egyáltalán nem logikus dolog, hogy valaki a terhesség végén vagy után nem kívánja a párját. Nevezhető természetesnek, egyénenként változó dolognak, de azért logikusnak nem feltétlenül, hiszen szerintem nagyon sok olyan nő van, aki még jobban kívánja a párját a terhesség alatt és után is. Én például ilyen nő voltam, de olvastam itt sok hasonlóról, aki elől (ahogyan előttem is írták) menekülni kellett a férfiaknak. :)))

Kedves Kérdező!

Nyugi, szerintem ez tudat alatt így működik, egyszerűen csak arról van szó, hogy úton a baba és a tested igyekszik védeni őt. Nálam ez úgy nyilvánult meg, hogy bár iszonyatosan kívántam a szexet, mindig csináltuk is, de száraz volt a hüvelyem, de nagyon. :) Így elég lassan indult be! Nagyon furcsáltam, de mióta megszültem elmúlt. Biztosan a hormonok! Ne aggódj! :) Elmúlik majd.

2012. nov. 20. 16:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.Bizom abban,hogy csak ez a háttér.
2012. nov. 20. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!