Mindenkinél igy van ez terhesség alatt?
Nálam is így van.Valahogy olyan érzésem van szex közben,hogy nem vagyok már egyedül a párommal,hanem ott van velünk egy harmadik személy is,és ezért elég furcsa így a szex.Pláne hogy már hall is azért hangokat is :S
Attól függetlenül tudom élvezni,csak nem tudok annyira felszabadult lenni mint a terhesség előtt.És nem csak azért mert itt van a baba,hanem mert féltem is,hogy nehogy valami baja legyen,vagy hogy nehogy a szextől elkezdjen nyílni a méhszájam :S
18+4 hkm
ajaja mi lessz veletek a szules utan? akkor ott lessz a baba a masik szobaban ua hall mindent.
A szex termeszetes dolog a terhesseg alatt is semmi rosz nem lesz belole nyugodtan lehet szexelni A baaba nem igazi tudatallapotban van enm fogja zavarni a szex sot ha a kismama orul akkor a baba is orul mivel hormonok hozza is eljutnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!