Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandós kismama vagyok,...

Várandós kismama vagyok, süthetek/ehetek mézeskalácsot?

Figyelt kérdés
Hiszen van benne méz meg a fűszerkeverékben azt hiszem fahéj is... Vajon ehetek belőle? 8 hetes kismama vagyok és nagyon szeretem

2012. dec. 7. 18:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
48%
Hívd fel az orvosodat és kérdezd meg tőle! Lehet első baba nekem is az de azért kicsit ha utána számolsz milyen mennyiségben tartalmaz fahéjat és mézet, nem kell túlzásokba esni. Mindenen aggódni. Lehet odafigyelni mindenre de ha annyira biztosra akarsz menni hívj fel szakembert itt úgyis mindenki másképp mondja és gondolja.
2012. dec. 9. 15:44
 22/23 anonim ***** válasza:
Lányok hadd kérdezzem meg...a csípős paprikáról hallottatok olyat hogy árt a babának?? elfelejtettem a dokim megkérdezni..és két napja azt eszem szendvicsbe...de annyira jól esik :) 14 hkm
2012. dec. 13. 15:03
 23/23 A kérdező kommentje:
Szerintem az erős paprika nem árt a babának, bár én nem szeretem a csípős dolgokat :)
2012. dec. 14. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!