Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandós kismama vagyok,...

Várandós kismama vagyok, süthetek/ehetek mézeskalácsot?

Figyelt kérdés
Hiszen van benne méz meg a fűszerkeverékben azt hiszem fahéj is... Vajon ehetek belőle? 8 hetes kismama vagyok és nagyon szeretem

2012. dec. 7. 18:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Jó étvágyat hozzá!

Hű,most én is megkívántam...Lehet éjjel sütni fogok?

34 hetes kismama

2012. dec. 7. 20:35
 12/23 anonim ***** válasza:
78%
Na azt mond már meg, hogy ugyan miért ne ehetnél?
2012. dec. 7. 20:36
 13/23 anonim ***** válasza:
10-esnek! Mennyire igazad van!!!!
2012. dec. 8. 08:51
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem értem, mi ez a fene nagy felháborodás, és negatív hozzáállás. Első gyerekes kismama vagyok, soha nem tudnám megbocsájtani, hogy amiatt lenne bármi baja is a babának, mert nem nézek utána rendesen a dolgoknak. Én nem az a fajta vagyok, aki issza orrba-szájba a kólát közben meg nem ajánlják a szénsavasat a kólát meg eleve nem. (mondjuk amúgy sem iszok kólát) Olvastam itt már elég olyan hozzászólást, hogy "nem ajánlják a tatár bifszeteket/lágytojást én meg azt ettem egész terhesség alatt mert azt kívántam mégsem lett baja a babának"... Mindenkinek a maga felelőssége, hogy mit fogyaszt a terhesség alatt. Gondolom második gyereknél nem leszek már ilyen félős, de elsőnél hadd kérdezzek már meg tapasztaltabbakat! egyelőre még attól is megijedek, ha elkezdek szédülni vagy begörcsöl a hasam. Nem vagyok nyolc általános, sem fogyatékos, nem azt kérdeztem, hogy vehetek-e levegőt vagy ihatok-e vizet... Legyen szíves mindenki olyan választ adjon, amit maga is szeretne hallani. Köszönöm szépen!
2012. dec. 8. 12:16
 15/23 anonim ***** válasza:

Szia!Mintha magamat olvastam volna vissza a soraidban.Én is féltem mindentől.A második terhesség már más lesz!:)

2 éves kislány anyukája és 20 hetes kismama

2012. dec. 8. 12:57
 16/23 anonim ***** válasza:
49%

Én is első babámat várom,mégsem vagyok beszarva semmitől sem.Mivel a terhesség nem betegség,hanem csak egy állapot,és ugyan úgy fogyaszthatsz mindent,mint előtte.Semmi sem tiltott.Persze nyers húst meg nyers tojást ne egyen az ember terhesen,de megfelelően elkészítve minden ehető!!!

És én a terhességem eleje óta iszom a Pepsit és a Coca-cola-t,és semmi bajunk nincs!!Persze azért ásvány vizet is szoktam inni,meg tejet is,de a kóla nálam rendszeres.És a védőnő sem tiltott el tőle,ő is mondta,hogy igyam ha jól esik.És eddig minden UH-on megnyugtattak,hogy teljesen rendben van a babám!!

18+4 hkm

2012. dec. 8. 13:43
 17/23 anonim ***** válasza:
38%
Lehet lepontozni egészen nyugodtan,de bármilyen hihetetlen akkor is makk egészséges a babám!!Egyébként nem merném inni,ha a védőnőm azt mondta volna,hogy nem lehet!!De mivel megnyugtatott..persze az ember próbál vigyázni a kisbabájára,nehogy azt higgyétek,hogy engem nem érdekel a kisbabám egészsége,hogyne érdekelne,amikor ő az életem,de nem kell ennyire eltúlozni a terhességet!!Mindent lehet fogyasztani csak úgy mint a terhesség előtt!!Ennyi.
2012. dec. 8. 15:06
 18/23 anonim ***** válasza:
25%
Utolsó!Ha mindent lehet ugyanúgy,akkor igyál alkoholt,cigizzél,és járj hajnalig diszkóba!Hiszen mindent lehet,és a terhességnél egyáltalán nem kell figyelni semmire,mert nem betegség!
2012. dec. 8. 15:28
 19/23 anonim ***** válasza:
Pár hete ettem néhány darabot (szintén kb. 8 hetes voltam), a saját sütéshez meg épp most gyúrtam be a tésztát. Én inkább a díszítés tojáshabja miatt aggódtam a múltkor, elvégre az nincs megsütve, csak kiszárítva. De aztán ettem. Jól vagyunk, remélem, így is marad.
2012. dec. 8. 15:47
 20/23 anonim ***** válasza:

Na azért azt nem lehet ilyen biztosan állítani, hogy makk egészséges a babád! Maximum nincs nagyobb eltérés, rendellenesség! De ezt a leletekre is rá szokták írni. Mondjuk a kólától pl felpörög a kis szíve és megterheli nagyon. Mármint a rendszeres fogyasztás. Ettől még egészséges, csak lehet, hogy koffeinfúggőként jön a világra. Ezt az uh nem mutatja ki.

Mézeskalácsot nyugodtan lehet enni, ekkora mennyiségben a fahéj nem okoz vérbőséget és a mézallergiádról is tudnál, ha lenne.

2012. dec. 9. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!