Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5+6 hetesen jó ez az ultrahang?

5+6 hetesen jó ez az ultrahang?

Figyelt kérdés

Szerintem pont 6 hetesen csinálták az ultrahangot:

Az uterus üregében 15X12 mm-es petezsák, benne szikhólyag és egy 1mm-es embriócsomó, melynek vitalitása kontrollt kíván.

Már pulzált a szikhólyag, még meg is mutatta az ultrahangos hölgy... csak nem nagyon értem mit jelent ez a vitalitás dolog...

Lehet túlreagálom, de már volt 2 vetélésem és még eddig sohasem jutottam el.. :D

2012. dec. 7. 17:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs szívhangja, de még lehet a kontrollon! Lehet, h még kicsi hozzá.
2012. dec. 7. 17:31
 2/10 A kérdező kommentje:
De hát az a pulzálás nem szívhang volt?
2012. dec. 7. 17:32
 3/10 A kérdező kommentje:
Vagyis nem a szív pulzálása volt? Az nem ugyanaz mint a szívhang?
2012. dec. 7. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:

Pulzálás sejteti hogy rendben van a baba, de szívhangot lehet hogy csak 1-2 hét múlva fogtok hallani.

Még korai a terhességed, nekem sem volt ennyi idősen szívhangja a babámnak.

2012. dec. 7. 17:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Jah, akkor én csak azt hittem, hogy szívhang.. :D Jövőhéten megyek kontrollra, meg mivel nem akartak képet adni, ezért 8. héten karácson előtt megyek egy ismerős ultrahangoshoz és ott majd kérek képet.. :D Így szerettem volna karácsonykor bejelenteni, a babócát..., nem értem miért nem adtak...
2012. dec. 7. 17:43
 6/10 anonim ***** válasza:

4-es vagyok!

Én sem kaptam képet egyszer sem, viszont le lehetett fényképezni az uh képet.

2012. dec. 7. 17:44
 7/10 A kérdező kommentje:

Na nekem ez nem jutott eszembe :D

Megpróbálom jövőhéten :D

2012. dec. 7. 17:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem pont 6 hetesen hüvelyi Uh-al már láttuk az embriót,és hallgattunk már szívhangot is,és nekem már 6 mm-es volt az embrióm.

Ja,képet pedig kérni kell,maguktól nem adnak!!Legalább is nálunk így van.Ha akarsz képet,akkor az UH elkezdése után szólj,hogy szeretnél.Van ahol fizetni kell érte,van ahol nem.Boldog babavárást!!Amikor legközelebb mész,már biztos,hogy lesz rendesen szívhangja!! :)

18+3 hkm

2012. dec. 7. 20:00
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, és igen kértem képet, csak azt mondták, hogy itt nem adnak a 12. hétig...

Vittem pénzt is készültem, csak szimplán nem akartak adni...

2012. dec. 7. 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Ja értem.Hát akkor majd a 12. hetes Uh után kérj.

Addig pedig a telóddal fényképezd le a monitort. :)

2012. dec. 8. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!