Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már valakinek, hogy a...

Volt már valakinek, hogy a 18. héten fejvégű volt a babája?

Figyelt kérdés

A 13 hetes Uh-on is és a 18 hetes UH-on is fejvégű volt a babám.Tudom,hogy rengeteg helye van és forgolód(hat)ik,de amióta kezdem érezni a babám mozgását,folyamatosan csak a köldököm vonalában érzem a mozgást,és gondolom azért,mert fejjel lefelé van.Én nem bánnám,ha már így maradna teljesen szülésig,mert akkor nem kellene idegeskednem szülés előtt pár héttel,hogy be fog-e fordulni vagy sem.Volt már olyan,akinek már ilyen hamar fejvégű volt a babája,és úgy is maradt a szülésig??

18+2 hkm.

2012. dec. 6. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Ráér még a beilleszkedéssel! Érzed mennyit mozog? Nem is marad egy helyben.

Én is mindig ugyanott érzem, de a 13. héten fejvégű volt, 15.-en faros, most meg a 18.-on haránt lubickolt:-)

2012. dec. 6. 20:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Én a 13. hét után csak a 18 hetesre mentem,azaz tegnap előtt voltam,és a 13 hetes Uh-on is fejvégű volt,meg most is az volt.Ezért kérdezem,hogy volt-e már valakinek olyan,hogy így is maradt a szülésig?!Még nem érzem olyan nagyon sokat mozogni,de amikor érzem,akkor mindig csak a köldököm vonalában.Soha nem érzem lentebb mozogni,csak itt fent.
2012. dec. 6. 20:10
 3/8 nittababy ***** válasza:
nekem a kislányom a 40héten fordult meg és akkor már 3kg volt fájt is nagyon azt mondták ha nem fordul meg akkor császároznak!!de azt csak megfordult de így is császár volt a vége!!
2012. dec. 6. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:

első babák legtöbbször már viszonylag korán fejvégűen helyezkednek el. Nekem is az első babám 18 héttől fejvégű volt és úgy is maradt végig. A második harmadik meg haránt és medencevégű egészen 36-37.hétig.

Az első terhességnél még feszes a méh, a hasfal így nincs annyi "tere" a babának, többedik terhességnél már lazábbak a dolgok így sokáig tud nagyokat forogni.

2012. dec. 6. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem végig fejvégű volt, akármikor nézték, és így is jött ki.
2012. dec. 6. 20:44
 6/8 A kérdező kommentje:

Első babám lesz :)

Akkor számíthatok arra,hogy már így is marad??Én nagyon örülnék neki,mert akkor nem kellene amiatt aggódnom,hogy befordul-e a szülésig.Nem szeretném ha császárral kellene szülnöm.Persze arra is felkészítem magam,már amennyire fel lehet rá készülni,de jobb szeretnék természetes úton szülni :)

2012. dec. 6. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az,hogy a két uh is fejvégű volt kb. annyit jelent,hogy így jött ki. Kb. 5-ször is megfordulhatott ennyi idő alatt, majd vissza.

Meg még sokszor meg is fog!:)

2012. dec. 7. 10:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy a köldöködnél érzed mindig a mozgást, nem jelent semmit, hiszen nem csak a lábával tud rugdosni, hanem a kezével is öklözhet. Szóval ahogy az utolsó is írta, csak annyi történt, hogy 2 egymástól távol eső napon éppen fejvégű volt a fekvése. Közben meg jópárszor megfordulhatott. És elképzelhető, hogy fog is még forogni, lesz még ideje beállni a szülési pozícióba!
2012. dec. 7. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!