Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnátok segíteni? Mit tegyek?

Tudnátok segíteni? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Két napja keményedik a hasam, naponta töbször de semmi rendszeresség nem volt benne. Ma arra ébredtem, hogy húzódik a derekam és mensi szerü görcsöm van, hozzà keményedek is. Nem tudom mérni, hogy rendszeres e vagy sem, mert folyamatosan érzem, ugyanolyan intenzitàssal. Bevettem egy magnéziumot ( ígyis 4*2 szedek, mert egy honapja vese katétert kaptam és az rengeteg keményedést idézett elö) ittam meleg teàt, beültem egy kàd meleg vízbe, de nem múlik .. sehogyse jó, se fekve se ülve, sehogy. A babàm mocorog, aktív mint màskor. Volt màr ijen görcsöm, legtöbbször így reggelre, de a mozgàs és a fürdö elmúlasztotta. Pàrom éjszakàs volt, nem rég ért haza, nem akartam felkelteni. Ti mit tanàcsoltok? Van akinek ismerös ez a helyzet?? Köszönöm a vàlaszokat!

24+3 hetes vagyok

2012. dec. 6. 07:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Hívd fel az orvosodat! Ha nincsen, menj be a terhesgondozóba. Ne itt kérj tanácsokat! Ez nem játék, főleg, hogy veszélyeztetett vagy! Remélem minden rendben lesz!
2012. dec. 6. 08:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez volt 22 hetesen. Szamolj vele, hogyha most bemesz, akkor valoszinuleg bent tartanak. En is ket napot voltam a korhazban.

Nagyon nem jo meg ilyenkor kemenyedni, kaptam magneziumot, lodozisokat, fekudnom kellett, es mikor hazaengedtek, akkoris csak fekves 1-2 hetig, no szex.

Es 2000-3000 mg magnezium.

Kihuztam idaig, de mar teljesen nyitva vagyok 1 ujjnyira, ugyhogy barmikor szulhetek. De mar johet:)

Menj be mindenkepp a dokidhoz, vagy korhazba, de pakolj be egy ket ruhat, lehet, hogy bent kell maradnod!

37+4 hetes kismami

2012. dec. 6. 08:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Ígyis àgynyugalmon vagyok, semmi erölködés... hívtam a dokim, azt mondta ha nem rendszerezodnek nincs gond. De hàt honnan tudjam, ha ffolyamatosan tart?? pakolunk es bemegyek inkab.

koszi mindenkinek

2012. dec. 6. 08:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Jol beszész igen inkább menj be nehogy baj legyen.Drukkolok majd irj hogy mi volt!!!!
2012. dec. 6. 09:48
 5/5 A kérdező kommentje:
most erunk meg csak haza, kaptam magneziumot infuzioba, es a napi adagomat felemelte ketorsnkent ket szem magnezium citratra. irt fel antibiotikumot, a vese kateterem miatt, nehogy valamien felszallo fertozes okozzon koraszulest. a mehszaj rendben volt es hala istennek a babam is! koszonom a tanacsokat
2012. dec. 6. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!