Mercformin mellékhatással kapcsolatban tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
4 hete szedem, eddig semmi bajom nem volt tőle.
Ma egèsz nap èmelyegtem, meg hànyingerem volt. Ha eddig nem okozott panaszt, akkor jelentkezhet most ez a mellèkhatàs???
2012. okt. 11. 19:34
1/6 anonim válasza:
Elvileg a tájékoztatón szerepel, hogy émelygést, hányingert okozhat. Engem személy szerint elég sokszor átvert már, mert sokszor hittem azt, hogy végre baba van a dologban, de sajnos nem. Egyébként baba lehet a dologban?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy okozhat hànyingert, hànyàst, hasmenèst, de azt olvastam, hogy ez inkàbb az első 2-3 hètben jellemző, èn meg màr szedem bő 4 hete.
Nem hinnèm, hogy baba. Ma van a ciklus 24. napja&ovu utáni 10. nap, nem lenne mèg tünetem.
2012. okt. 11. 19:49
3/6 anonim válasza:
Én 4 hónapja szedem a gyógyszert,első 1-2 hétben nekem sem volt tünetem,aztán utaná 3 hónapig minden nap hasmenés,hányinger volt. Most végre már semmi tünetem nincs.
4/6 anonim válasza:
Nekem pont a hasmenes nem jelentkezett, de az elso ket hetben annyira rosszul voltam, azt hittem meghalok, nem birtam enni, egesz nap szedultem, hanyingerem volt, fajt a fejem, azon gondolkoztam mar, hagyom a francba a szedeset, aztan fokozatosan elmult, neha ugyan meg mindig jelen vannak ezek a tunetek, de fokent enyhe etvagytalansag formajaban, dehat ez van, legalabb nincs egesz nap hanyingerem. Mi is a babara varunk amugy, ha ugy erzed, tesztelj, drukkolok.
5/6 anonim válasza:
Attól is függ hogy mit ettél. a metformin tartalmú gyógyszerek például a tejtermékekkel, cukros, fehér lisztes ételekkel szeretnek "összeveszni". Van aki kifejezetten érzékeny rá, és ha ilyesmit eszik, akkor hasonló tünetek jelentkeznek nála. Szerintem gondolkodj el azon hogy mi szokatlant ehettél amit eddig nem, és esetleg megfelel ezeknek a kritériumoknak, és ha megvan a nyertes, akkor ne edd többet.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a vàlaszokat!
2012. okt. 12. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!