Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudnàtok segíteni?...

Tudnàtok segíteni? Nagyon gyakorlatlan vagyok a tèmàban!

Figyelt kérdés

A ciklus 13. napjàn pozitív volt az ovu tesztem. 14. napon reggel èreztem szurkàlàst a soros, bal petefèszkemnèl, de az ovuteszt dèlutàn màr nagyon halvàny volt ( igaz sokat ittam du. rövid idő alatt). A minimikroszkóp kezdődő pàfrànyt mutatott, ekkor voltunk együtt este.

Tudom, hogy baromsàg, de meg èrtem a hőm kívàncsisàgbòl most, ès 36.4 :( Szerintetek akkor ez azt jelenti, hogy nem jött össze?

2011. okt. 28. 23:09
 1/10 anonim ***** válasza:
mindenféleképpen tesztelj... nem kizárt, h összejött. :)
2011. okt. 28. 23:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jött össze, de tesztelj ha kimarad. Egyébként minek minimikroszkóp és hasonló hülyeségek? Csak a feszültséget keltik..
2011. okt. 28. 23:27
 3/10 A kérdező kommentje:

A testem jelzèsei alapjàn azt mondom, hogy jòkor voltunk együtt. Meg az is tèny, hogy az alaphőm 35.9-36 körül mozog, nem szoktàk elhinni.

De ahogy olvasgattam, akinek összejön akàr 37 fölè is felmegy, ès ez mèg így magàban is gyanúsan alacsony.

Most a 16. napon vagyok, 9-èn nem kellene megjönnie.

2011. okt. 28. 23:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha most a 16. napon vagy, akkor max két napja történhetett a megtermékenyítés, tehát a beágyazódás még odébb van, úgyhogy a mai hőd nem jelent semmit a teherbeesés szempontjából. Ha majd kb a 22-24. naptól emelkedik a hőd és úgy marad az jelenthet valamit.

De ez sem jelent semmi biztosat, nekem pl többször is leesett a hőm miután terhes lettem.

2011. okt. 29. 01:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Utolsò vàlaszoló, köszönöm. Annyira nem èrtem ezt a hőmèrőzèst, pedig màr millió oldalt elolvastam a tèmàban.
2011. okt. 29. 08:24
 6/10 anonim ***** válasza:

off:Nekem végig36.3-36.5 között volt a hőm mindkét

terhességem alatt!Amikor már 37C-ra emelekedett akkor egy picit lázas voltam!

Sok szerencsét és november 11.-én tesztelj ha kimarad!:-)

2011. okt. 29. 08:48
 7/10 A kérdező kommentje:

Pedig megfogadtam, hogy nem fogok hőmèrőzni, sem ovutesztet venni, sem nyàkot figyelni( Bàr ezt azèrt nehéz nem èszre venni).

Na, ehhez képest itt a hőmèrő a hònom alatt... Hülye vagyok, tudom.

2011. okt. 29. 09:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó vàlaszoló! Amikor nincs szó terhessègről, meg peteèrèsről, csak valami bújkàl bennem, màr 37- nél meg akarok halni, mert minden vègtagom fàj, ràz a hideg.
2011. okt. 29. 09:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Amikor az ovu teszt pozitiv ez azt jelenti, hogy 24-36 ora mulva varhato az ovulacio vagyis az irasodbol kiindulva ugy gondolom, hogy azert volt 36,4 a hod mert ekkor volt ovud. Ovukor ugyanis a ho nehany tizedet csokken. Az, hogy osszejott e ez csak mensi kornyeken fog kiderulni. Addig legyel turelmes, csak nyugi, ha be akart kotolzni a pocakba akkor mar ott van, drukk, hogy sikeruljon.
2011. okt. 29. 10:51
 10/10 anonim ***** válasza:

"Na, ehhez képest itt a hőmèrő a hònom alatt... "

Nem a hónod alatt kell mérni, hanem testnyílásban, pl szájban nyelv alatt. És közvetlenül ébredés után, még az ágyban. Napközben mérni, főleg hónaljban semmi értelme.

2011. okt. 29. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!