Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikerterhességem van, de kb...

Ikerterhességem van, de kb két napja alábbhagyott az iszonyú hányinger, ugye ez nem azt jelenti, hogy az egyikkel, vagy mindkettővel történt valami?

Figyelt kérdés
Jelenleg 8+6 állapotos vagyok, az 1. vizsgálat az ötödik héten történt, a második 7 és fél hetesen; Ikerterhesség; Iszonyú hányingerrel, ami 2 napja alább hagyott, sokszor órákig szünetel; Ugye ez nem azt jelenti, hogy az egyik már nincs meg? Egyébként az alhasam is sokat fájdogál, ami az első terhességnél abszolút nem volt ismeretes számomra;
2009. aug. 19. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
SZia! Egyáltalán nem jelenti, hogy bármi baj lenne. Ezek a tünetek jönnek-mennek a terhesség alatt, lehet hogy most volt egy szerencsésebb időszakod! Semmi baj nincs, amig nem érzel nagyon erős görcsöket és nem jelentkezik vérzés... nyugodj meg, ezzel teszed a legjobbat nekik! Gratulálok a kicsikhez! :)
2009. aug. 19. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Apró görcsök előfordulnak egy egybabás terhesség esetén is, van akinek állandósulnak is (nekem is sokszor volt a terhességem elején). De szerintem nincs semmi baj a kicsikkel. Annak pedig csak örülj, hogy nincs hányingered! :))
2009. aug. 19. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is ikerterhes vagyok és ez sokkal nehezebb számomra mint az első terhességem volt. Ott nem volt ennyit hányingerem stb. Nekem is vannak napok amikor semmi tünetem és ilyenkor megijedek, de hidd el semmi baj! Én még véreztem is két hétig, elég durván és ma voltam uh-n és minden okés:-)))Minden rendben lesz hidd el!!!
2010. szept. 8. 12:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha abbahagyott a hányingered, az inkább jó, minthogy baj lenne.
2010. szept. 8. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj, ne aggódj! Én is ikreket várok. Nekem a 11. héten múlt el teljesen a hányinger, addig borzasztó volt. De ez mindenkinél más-más időpontban következik be. Alhas fájdalom viszont még mindig van, most 21 hetes vagyok.
2010. szept. 8. 15:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne ijedj meg! Ahogy közeledik az első trimeszter vége, vsz. úgy fogsz egyre kevésbé szenvedni a hányingertől. Én a fejfájással voltam így, majd megőrültem, és egyszer csak elmúlt. Valahogy nem hiányzott. :) Lehet, hogy még sokfajta tünet és rosszullét fogja váltogatni egymást, pl. egyik héten gyomorégésed van, aztán hirtelen elmúlik, míg pár hét múlva újra előjön... Az alhasad meg vsz. érzi, hogy most nagyobb súlyt kell cipelnie, hát készülődik a szervezet... Érdekes, én is a 8-11. héten érzetem fájóbbnak, érzékenyebbnek a pocakomat.

Próbálj meg nem parázni, ne hívogasd a negatív gondolatokat!

21 hetes ikres

2010. szept. 8. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!