Elajándékoznám, de kihez forduljak ez ügyben? Családsegítő, védőnő?
Igen, szerintem hozzájuk érdemes.. talán első körben a védőnő.. neki tisztában kell lenni, hogy az általa "felügyelt" gyerekek, családok milyen körülmények között élnek, a családsegítőhöz lehet nem minden infó jut el.
Ez nagyon szép gesztus tőled :) sokak örülnének, még akkor is ha a gyerkőc nem az utolsó divat szerint van öltöztetve, hanem hogy egyáltalán van/lesz ruhája.
én a védőnőnek adnám, ha van ideje foglalkozni ilyennel.
Én ezen kívül nem hiszem, hogy biztosan olyan helyekre kerülnek a küldemények, ahová szeretném.
A minap voltunk vásárolni, és két hajléktalan nyakig benne volt a kihelyezett ruhás konténerekben, és szedték ki a cuccokat belőlük, amiket a jó szándékú emberek valószínüleg nem nekik szántak.
És a Máltai szeretetszolgálatnál is láttam már barna embereket....
Én pont a múlt héten voltam bent a Családsegítőnél megkérdezni, és nagyon szívesen fogadják. Elosztják a rászorulók között, illetve itt nálunk péntekenként ingyenes ruhabörzét is tartanak.
Én is pont így vagyok mint te. Teljesen jó állapotú ruhácskák, de nem márkásak és nem a legújabb divat szerintiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!