Párom öregnek számit a babához, vagy pont jó korban van?
Figyelt kérdés
25 éves most,és 2 év múlva szeretnénk babát. ő akkor 27 lesz én 20 éves.2012. dec. 5. 19:38
11/35 anonim válasza:
Te milyen anyanyelvű vagy? Mi ez, hogy a babák alatt nála fogok lakni? Mi ez a primitív megfogalmazás?
12/35 A kérdező kommentje:
Köteleségem lesz a párom mellet lennem,bab miatt is terhes lesz a párom.
2012. dec. 5. 20:37
13/35 anonim válasza:
Ebben a kapcsolatban te vagy a fiú?
14/35 A kérdező kommentje:
igen előző az vagyok
2012. dec. 5. 20:54
15/35 anonim válasza:
Te még nagyon fiatal vagy a gyerekvállaláshoz! Két év múlva leszel 20 vagy most vagy annyi? Bár mindegy. Miből akarsz majd eltartani hat gyereket? Vagy hogy gondolod?
16/35 A kérdező kommentje:
2 év múlva leszek 20 éves, kereetemből és a munkábol akarom eltartani,a gyerekeimet
2012. dec. 5. 21:28
18/35 anonim válasza:
És mi leszel ha "nagy leszel"? Két év múlva lesz saját lakásod, jól fizető állásod meg minden?
19/35 A kérdező kommentje:
mindenünk meg lesz,páromal ketten fogunk keresni. lesz ami használtan lesz véve,vagy kapni
2012. dec. 5. 21:43
20/35 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Nem a párodhoz vagy fiatal, hanem a gyerekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!