Mivel lehet megszüntetni az első 12 hétben az émelygést, hányingert? Van erre egyáltalán valami gyógymód?
Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 15:58
1/10 anonim válasza:
Nem tudom Te milyen terhességi vitamint szedsz, ha egyáltalán szedsz. Én Femibiont és talán ettől, de mióta ezt szedem még a hányingerem is elmúlt és semmi mellékhatása nincs. Hallottam még segítség képp jégkocka szopogatásról vagy mentolos cukorról. Próbáld ki! Hátha bejön valamelyik!
3/10 anonim válasza:
Én magne b6-ot szedtem. Reggel egy keksz 1 -2 korcs tea és jobb volt.
4/10 A kérdező kommentje:
Át fogok térni a Femibionra, A többi tanácsot is nagyon köszönöm!
2009. aug. 19. 16:22
5/10 anonim válasza:
Én is Femibiont szedek, nekem néha még most is van hányingerem, a 18. héten. Mostanra megfigyeltem, hogy a hústól. Sokszor egyél keveset, ha reggel rosszul vagy, rágcsálj kekszet, vagy piritóst. Ami hideg, az is jót tesz, pl. jégkocka vagy fagyi. Van, akinek a Rennie jött be, és állitólag a gyömbér is jót tesz.
6/10 anonim válasza:
nekem a kefír jött be,meg az éhgyomorra üres kenyér rágcsálása.Sokat segített a gyömbértea is.Igaz,ettől függetlenül még a 18. héten is hánytam.Aztán elmúlt.Ja és a citromfagyi is jól esett.
7/10 anonim válasza:
Én is femibiont szedek. Abban is van B6 vitamin, de nem annyi, hogy elmulassza a hányingert. Többször egyél keveset. Nekem még a szőlőcukor is segített. Ha így sem javul, akkor MagneB6 2x2 nyugodtan szedhetsz. Általában középidőig rendeződik ez a probléma. Nekem a 12. hétre teljesen elmúlt.
22 km
8/10 edus83 válasza:
Magne b6,talán segít valamit,de én már 15hetes vagyok ,sajnos nem múlt el még mindíg hányok,émelygek kórházat is meg jártam!!De ami jó volt a jég kocka!!
9/10 anonim válasza:
Sziasztok!
Én 3 hónapig hánytam egész napokon át:(
Iszonyúan megviselt 7 kg-ot fogytam én is voltam kórházban is.
Nekem a légzéstechnika segített, de leginkább az idő:)
Most a 28. hétben járok, de megesik hogy ritkán még így is kidobom a taccsot.
Hozzászoktam:)
A babámért mindent kibírok!
Kitartás!
Én ezt örököltem.
Mamám is így viselte a terhességet és nővéremet is hasonló képpen megviselte.
10/10 anonim válasza:
Én összesen cak egy hónapig voltam rosszul, a másodikban. De az is olyan volt, hogyha reggel rögtön felkelés után kihánytam azt a sárgás habot (tán gyomorsav vagy nemtoom mi lehetett, de sosem volt darabos)akkor utána egész nap semmi bajom nem volt. Ha ez a művelet valamiért elmaradt, akkor az egész nap kínlódással, émelygéssel telt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!