Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes vagyok mensim rendesne...

8 hetes vagyok mensim rendesne megjött demégcsak most derült ki h babás vagyok dokioz pénteken megyek, mitkell szednem vitaminra gondolok? Egy nap hányat kell szedni belőle?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is pont 8 hetes terhes vagyok és a dokim azt mondta hogy egyelőre csak folsav tablettát szedjek napi 1-et.
2009. aug. 19. 13:56
 2/4 anonim ***** válasza:
A folsav elég.
2009. aug. 19. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Bármilyen terhesvitamint, az a lényeg hogy folsav legyen benne, mert az első harmadban az idegrendszeri és más rendellenességek a folsav hiányából adódnak, kutatások szerint.

Minden jót!

26 hetes + 22 hós

2009. aug. 19. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Van több fajta terhesvitamin, Elevit, Gravida, ezekből egyet naponta, van a Hipp Natal, ez egy gyümölcslé szerű, rá van írva hogy mennyit kell inni belőle. Folsavat szoktak még szedni, de ha bemész a patikába, ott is tudnak segíteni szerintem. De az sem baj, ha megvárod a doki mit mond, az a két nap már nem sok.

Boldog babavárást!

9 hós kislány anyukája

2009. aug. 19. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!