18hetes genetikain mondták meg h kislány 100%-ra :) 24 hetesen ugyanezt az megerősítést kaptam :)
26hkm
12 hetes Uh-n. Kislányt mondott az orvosom, és kislány is lett.
(Nagyban függ az ultrahang gép "minőségétől", az orvos jártasságától)
Ez érdekes mert nekem magándokim van,és ő mégis azt mondta hogy csak a 32.hét körül tudja megmondani a baba nemét. Azt javasolta menjünk 4D-re e miatt.
19hetes vagyok.
15. héten mondta először a doki, hogy szerinte kislány, de nem mondja biztosra. De addig addig nézelődött, hogy a kislányom nem szemérmeskedett, megmutatta mindenét, úgyhogy már úgy jöttünk el, hogy biztosan lány :)
Bejött :)
15. vagyok
Hát, ez nagyon furcsa...
20. héten genetikai uh-on más helyen voltunk, de ott is simán megmondták, még mielőtt 4D-re váltottak volna a nézelődéssel...
Kérdező, ha nagyon kíváncsi vagy és budapesti, ajánlom nagyon ezt a helyet, most jan 31-ig 6000Ft-ért megnézethetitek:
én a magándokinál 10.000ért kapok 3-4perc 2D-s ultrahangot, itt meg 6000ért 20percet, jobb gépen, több méréssel, 15.héten itt már mondta a nő, hogy lánygyanús, azóta 2D-s gépen 2* mondta a dokim h lány. 20.-32.hét között érdemes menni, de most csak felhívod kérsz egy időpontot, és a kinyomtatott kuponnal akkor fizetsz amikor majd mentek. Ha nem vagy Bp-i akkor tárgytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!